老婆話要離婚 點算好?

523 回覆
20 Like 4591 Dislike
唔成熟,成個細路咁嘅人真係咪撚結婚生仔害人

不過睇你都係假膠多
其實你咁撚on9 都好意思做人老豆 你不如跳樓死啦屌你老母
2X, 高薪, 有樓
假到爆
真既咪離, 趁後生有條件風流快活
講真,明白返工係會攰嘅,但唔覺你為佢付出過,你試下你湊仔就明白,唔好等失去咗先懂得珍惜。
你不如娶部遊戲機
屌你老母
我覺得樓主咁自私應該仲有好多好多嘢引起咗老婆不滿但係自己察覺唔到喎
btw假膠死全家
如果好多野唔係自動自覺
咩都要人提或者鬧先識做
不如早散早著啦
你應該檢討下自己
個女仔真係慘,咁就跟咗人渣
又想作新聞 收皮啦柒頭
樓豬放生你老婆喇
我老公都好鍾意打機,咁出面做嘢大壓力,打下機減壓都合理嘅,咁啱我鍾意煮飯做家務來減壓,咁咪冇沖突囉。大家唔夾,忍唔到咪離婚囉,總會搵到個夾嘅。
無啦啦話安全期唔帶套,都唔知個仔係咪你嘅。
唔比人睇電話 自己又要睇人地
樓主打出黎好唔好意思?
成篇文好似有樓主把聲咁

「我唔記得咗啫!你使唔使小事化大呀?」

樓主你自己一個算啦 唔好再繼續害人
性別歧視呀屌你老母
以你咁撚自私嚟講 唔好搞咁多嘢 放人走啦
真係想補獲就買重保險比老婆受益然後死撚左佢算啦
至少老婆仔女會記住你係個曾經為佢地犧牲過既人
點都好過依加先
自私撚 咁大個人都唔成熟就咪撚生仔啦 害咗個仔

放生你老婆啦

希望樓主係假膠
當你唔係假膠
你成段嘢一嗰悔意 自責都無
字裡行間 都係講到好無奈
好多理由 好多苦衷
對個女人嚟講
唔係有樓住 有家用就得
放過佢哋啦
點解我仲會睇你呢個post 垃圾 浪費左我一分鐘
自私都仆街,以為簽個字就負左責任
個仔既大小事務都俾哂老婆搞,當個仔自己無份,最後仲要怪老婆呃你安全期無事中出,
自己咸濕精虫上腦搞出人命,仲要瀨落人地度。

你老婆無產後抑鬱真係好叻女了
起底功能 > 上一個 post 竟然係 test

記者老seafood要學點上連登扮廿幾歲真係辛苦
廿幾每人一層樓仲要成篇野打出嚟博鬧

做新聞做到咁明顯
記者朋友 見你咁辛苦 標題都幫你諗埋

[晴報專訊] 90後爸爸大呻老婆叫離婚 網民:唔配做男人
應該係假膠嚟
樓主鍾意睇rick and morty?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞