老婆話要離婚 點算好?

523 回覆
20 Like 4591 Dislike
其實我都諗住過幾年同佢結婚,但有咗呢件事太突然,我要啲時間消化下
我知錯啦,佢話佢就算成件事黎得好突然都有死頂,個仔係生命黎既所以點都要頂,我真係好內疚搞到一個我鍾意而佢又鍾意我既人咁辛苦咁唔開心
部機已經掉咗
係我自私既,老婆其實係女強人,唔鍾意留喺屋企,但佢就為咗個仔犧牲咗好多野我逼到佢無得做自己想做既野
其實有成日同個仔玩既,係個仔出世之後好似忽略咗老婆好多我知錯
佢同我都有笑其他人好似做show咁,但係我衰,介意人地點睇
老婆鍾意睇
大家當我假膠又好點都好,做咗好耐cdrom,個ac係12月開,前排想試加密先開個test黎試下
多謝大家點醒我,我真係唔想無咗佢,以前都有拍過3次拖但冇邊次上心過,同老婆一齊頭嗰個月我就知佢係我真心鍾意既人,我知我性格衰但佢都包容我,反而我就成日放大自己付出忽視咗佢
唔理點都好,我宜家會盡力多謝大家
屌你老母自己想放鬆下就打機唔湊仔
旨意老婆做曬啲嘢就最好
個仔唔係你射出嚟嘅?
擺明唔想離婚原因係有個女人為你打點一切
垃圾!成段嘢都睇唔出有愛
諸多藉口 早結婚早生仔怕柒 乜你無份決定?
一啲膊頭都冇啊屌!
近排咁多人渣開post 係真唔係啊
樓豬屌你老母 你死一垃圾影衰男人
樓主搵緊幾錢?
唔洗改喎 因為個仔唔嚟你嘅 你老婆叫你唔戴套因爲要你埋單呀

Btw第一次見人哋帶綠帽覺得咁撚爽 你呢種人 死撚咗去啦
估唔到2019年咁自私嘅男人都仲未絕種
cls
人哋咁辛苦生個仔出嚟
你仲講埋啲咁嘅嘢
係咪男人嚟嫁
唔好再害人啦
總結: 樓主自私撚一名 你老婆好慘 樓主咪撚再害人
樓主竟然會反省同知錯 證明你都仲有得救 衰唔曬 都幾神奇
產後抑鬱
感都可以覺得自己無錯 樓豬都幾勁
好心你做男人唔好咁撚撲街啦,你知唔知女人陀仔到生b有幾辛苦呀?你唔想要bb你又要爽住中出人?
自己反省下啦,你老婆咁都肯跟你真心好撚傻。
你係人就做返個好老公,唔係就放過人地唔好害左人一世啦!
如果係真嘅話 樓主抵死
Never too late
加油巴打
其實照顧小朋友 慢慢教佢 睇件佢一樣一樣學識係好有滿足感
收皮啦
老婆咁撚高質會揀你呢條垃圾?
唔係假膠我切
有時想抖下打陣機第二日先做

我唔想有個外人喺屋企
我唔想有個外人喺屋企
我唔想有個外人喺屋企

我都有慢慢改
我都有慢慢改
我都有慢慢改

我掛住玩電話唔記得咗
我掛住玩電話唔記得咗
我掛住玩電話唔記得咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞