老婆話要離婚 點算好?

523 回覆
20 Like 4591 Dislike
其實點解你想補獲?

你愛她什麼?
她能為你做什麼?煮嘢?想卜有hi on call?有人照顧哂你所有嘢?除咗打機你咩都唔洗理?
認真問,如果有條女同佢條件差不多但係又靚,你地互相有好感你會唔會想同條女一齊?
其實你中唔中意自己個仔?佢唔開心其實唔關你事?
其實你有選擇,可以去尋找自己真係中意嘅女人,想要嘅生活,唔洗stuck左喺到。

你根本在意人地點睇你會唔同左。高薪但係咁後生竟然有仔,好多自由會因為呢樣嘢冇哂。你仲想自由自在。未玩夠

唔想做家務咪講聲囉。人地比假希望你你都唔中意啦。成日話唔記得,只會比人感覺你冇心,人地其實睇得出㗎。你講聲有咩其實你唔想,唔中意做。再講你可以做啲咩咪ok囉,例如掃存在感,用精神支持你,陪喺佢身邊,出錢嗰啲囉。你老婆實黑面㗎喇,不過你嘅誠實佢反而會更加開心。
樓主快啲仆街死
juno?
屌你生撚埋仔都唔公開得
夠膽無套中出唔夠膽認?
宜家離婚好撚馨香啦
大家咁認真做乜 明顯係濕鳩01啲記者開新ac做新聞

大把人廿零歲奉子成婚,有幾唔見得光?你思想咁傳統 當初就應該要拒絕婚前性行為啦。做埋人地老豆仲係咁on9,人生既野唔係樣樣都有得俾你選擇,既然發生左就要接受 諗辦法做好 唔好下下都響度”我諗住””我以為”
假到咁都有人認真覆佢
以家d記者真係好低裝
睇完成篇文都係引人熱烈討論咁插尻個作者
好眀顯啦on9記者
抄post狗
TUM下囉~~~
個BB搵人幫你睇住~~
2人世界浪漫下先~~
根本你地2個味玩夠就有個B~~
結左婚都要間唔中浪漫下~~
去下旅行, 睇下戲咁~~~
不過你在兒登開POST都應該唔會有咩好好意見~~
你在BABYKINGDOM多媽媽的地方先比們實際意見比你~~
冇架喎,問題核心係你根本當老婆同個仔係你既恥辱,
呢樣冇一個女人會可以容忍
你改唔到呢個心態既話就快啲放生佢,然後自己攬住你最著緊既錢過世
任何女人都需要對方覺得同佢一齊係一件好事,所以下個你都唔好搵喇
樓主老婆連沖涼都冇得抖
佢一味掛住打機唔理個仔
番工都可以落街食下煙或者入廁所hea下
老婆沖涼30分鐘抖下氣好過分咩?
渣男
痴撚線
你要諗嘅係點樣呢一刻開始做好好多
等將來唔會再發生

屌你老味淨係諗呢一刻點補鑊
同啲賭徒借錢再賭咪一樣

你老婆幫你生個咗個仔基本上佢係大哂
咁後生就咁好有個家庭都唔識珍惜

掛撚住打機小朋友成長好需要父母架
成長環境唔係就一世架喇
屌你啲game陪到你幾耐 全部都假架 虛擬野嚟架咋
竟然為咗打機唔理老婆仔女
部PS4一斷咗電就廢鐵嚟架喇 竟然重要過個仔
我屌你老母
你都係典型仇富撚
你食屎啦你
樓主應該離婚
咪撚阻住你老婆翻頭嫁
炒晒人,d記者要上網做新聞俾自己報
算鳩數啦, 離左之後兩年內佢又結婚架啦
假膠味濃
「網路熱話!」
離婚啦,你都唔係咩好嘢,個天比咩好嘢你,亦都會拎咁走啲嘢,好公平嘅
哇,我睇到屌你老母
對老婆差,唔理個仔
你幾唔想要個仔都好,你生得出黎就要理架啦
希望你係垃圾報上黎做新聞
如果係真既,你真係快啲離婚,放過個女人啦
屌你老母,我只係睇左頭約點都覺得你真係仆街泥
快D離婚,放過個女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞