老婆話要離婚 點算好?

523 回覆
20 Like 4591 Dislike
絕對係假膠
當初係佢話安全期叫我唔好用套,點知中咗,最後我地硬食咗同佢結婚啦,仲想點?

有個男性朋友生完b咁同我講
我真係好想兜巴車埋去
前一晚佢叫我唔好用套。。。
有錢唔請工人真係on9
樓主好仆街
賤男
樓主叫得做rickmorty 9成9係假膠
應該仲有啲痴痴地線
其實你真係好自私 睇下春嬌救志明啦 大個啦
你條柒頭宜家咪扮下嘢做下稱職啊爸
唔夠一個月咪又係回到原點堅持得幾耐
你個閪腦只係識中出人,中出完唔撚洗盡責?
最撚仆街係,你唔想做咪請工人羅,又唔係請唔起,咁撚仆街都有。
離啦 唔好諗
放生你老婆啦
完全係男人嘅思想同行為喎
如果唔係假膠嘅話 樓主真係一個仆街
唔會係一個好老公好爸爸 仲好自私
中出佢再體內射精💦💦
六) 佢話我大肚嗰陣唔比佢出街,宜家生咗都唔比佢睇我足球比賽(我覺得我地仲係太細同未婚懷孕,成件事一啲都唔馨香,成日攞個b出黎做乜?由拍拖到生仔一直都冇公開過,係得最close嗰幾個friend知,有咗嗰陣其實我係唔想要既,唔係唔鍾意佢,係覺得我地20中仲係好細同埋湊大一個細路太大責任,逼佢揀要我定個bb,佢問我點解要佢二揀一,話唔想殺咗個生命所以要bb,寧願做單親都唔要落,當初係佢話安全期叫我唔好用套,點知中咗,最後我地硬食咗同佢結婚啦,仲想點?)

抵你老婆唔要你,正仆街
樓主係記者黎,新ac 試post 出文上報交貨
冇睇內文咩,樓主話唔想有個外人喺屋企呀
個老婆話出錢請工人都唔俾呀
又講經濟獨立咁,鳩估無痛苦,樓主分分鐘家用都冇俾/俾得勁少
從你行文就知唔撚知錯啦扮乜9
為甚麼看見你弟兄眼中有刺,卻不想自己眼中有樑木呢?
睇漏左,自膠
今日求到佢比機會我,佢話考慮下觀察下先,睇得出佢下咗好大決心,話咗我好耐,今次真係知錯,佢其實好好,成日都會講自己有咩不滿,係我賤想懶,以為每次佢都會原諒我,佢都話睇得出我有改,但進度可以快啲
除咗改晒佢講既投訴我仲可以額外做啲咩?

部機已經dum咗
想諗清楚同佢講,講野唔嬲成日講多錯多
其實我都知佢湊仔辛苦,但我真係唔識表達比佢聽我知我知錯
死撚左佢啦
你老婆會輕鬆啲
係身邊有朋友話佢做咩咁揚,嗰陣有啲影響到,宜家都知錯,我唔應該淨係顧自己感受唔理佢感受
個仔喊你等佢沖完涼先理 呢單野已經可以屌你十年
我由拍拖到宜家絕無一刻想食女,未結婚之前出街有女問我攞電話我都有拒絕,因為有女朋友,我對佢真係好專一係我唔鍾意其他人知道我啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞