等左 foodpanda 足足2個鐘

191 回覆
1448 Like 32 Dislike
美团外卖
英國用開delivroo完全冇問題。
試過叫咖喱豬扒飯同其他好多野食,送到黎之後冇比咖喱汁之後同cs講。cs成張單free左再送voucher。

上次亦都係唯一一次用food panada,個日好懶叫左一間用腳行過去10分鐘就到既外面。最後等左成幾個鐘,一路都有追cs個邊都話幫唔到我地。
推到無人落單就會快返
尋日foodpanda 好準時wor
仲有得便$50
今日試deliveroo 睇下點先
叫左foodpanda
個80減50優勢提早完左?
入LOWBBOSS CODE話錯誤
ubereats 一樣唔夠人,次次都係同一個人送貨,仲要唔係華人
賤價無人做
點會預到啲細路幾點肚餓 你咁同啲on9老師問點解小息唔去廁所有乜分別
點會唔明點解有d人唔想出街食嘢
有d人唔識煮飯 , 連飯都唔識煲 , 但又唔想落街食
有d人唔敢素顏 出街 , 但又懶化妝落街食 而佢亦都係唔識煮飯
有d人湊一兩個細路 , 完全唔方便落街 , 亦都冇買餸
有d人掛住打機 , 唔得閒落街 , 又唔想食麵
有d人好夜訓 , 攰到唔想落街又想食壽司/pizza
有d人樓下根本冇餐廳 , 甚至連7 仔都冇 , 但唔想煮飯
有d人唔想落街同人爭位等枱 , 寧願係屋企慢慢食舒服d

總總理由都可以叫外賣而又好合理
可能你有人煮開你飯 , 屋企包你三餐唔駛煩咪會理解唔到lor

不過呢批人有個共通點 , 肯得起多少少錢去買呢個服務 , 香港就係有咁多有錢人
干你老母咩大陸閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞