等左 foodpanda 足足2個鐘

191 回覆
1448 Like 32 Dislike
雖然今次件事撐你呀 不過尼你老母咩
睇回覆啦唔該
仲係咁cut人手
現眼報了
智障唔好上連登啦
呢間垃圾多數都係南亞狗
經過佢地手嘅野我真係唔敢食
呢間野勁垃圾
落單個陣話預計45分鐘後送到
跟住落單一個鐘後同我餐廳關左門cancel
未用過,但係download咗喺手機以防萬一,睇完呢個post同埋打緊呢個留言前就del咗個app,多謝樓主提醒
用foodpanda訂過一次phd,好準時30分鐘送到
自己鋪頭用過foodpanda
佢縮緊皮
之前請好多人送,又做優惠搶market
後來cut鐘
d野成日攤勁耐都冇人拎
有客打親黎催,我都話佢知做好好耐啦
係冇人收貨
2-5 9點後免運費不知幾正
真係有人會用?
笑撚死 個個都等到on99咁
以後都唔會用佢.
試過落完order, 收埋confirmation,等左好耐都未到。
打上hotline 先知間野搵唔到車手cut 左單,但food panda 果邊又無人通知,白白餓左粒幾鐘
一星期用幾次
次次都準
住山區唔等到on99就落山先有野食

三間都會用
2-5pm 同9pm後就foodpanda
uber呢排2019頭幾單有免運都有叫下
deliveroo 成日凝住貴d咁

用左兩年幾淨係試過一次uber 1hrs+
呢排咁多deliveroo打手
樓主嘅情況冇遇過
因為次次㩒入去都講明話唔夠人手送餐
即刻轉去Deliveroo
其實係咪有panda都戇鳩, 人在英國down左個hungrypanda外賣app, 屌你老母同樓主一撚樣, 下午1點半落單,等撚到4點先到,訂左頭一個鐘一路見到送個條友未拎餐已經問左cs唔要張單,隔左陣佢地話客多,咁1點半我都理解,等多左陣變到3點幾開始炆,仲係未拎餐,屌鳩個cs話唔要張單退錢,個cs即刻話已經準備好係司機未到,屌你老母個地圖顯示個司機成粒鐘之前已經係個店附近,有無撚可能咁耐都拎唔到。之後4點送到黎叫啲野凍撚哂個司機仲笑笑口講,遲左少少唔好意思,真心想拎野食扔番落佢到。

Deliveroo永遠20分鐘內到
關foodpanda咩事
英國梗係用deliveroo
你地叫餐時記住睇下個current location同你住址match唔match
錯左一係等餐死先有得食,一係等餐死先同你講取消
食屎啦Foodpanda
d錢用哂落d無聊廣告度
又唔揼本做好準時送餐
用左一次就冇人會再用既垃圾Apps
人地成段野都無話foodpanda,做咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞