等左 foodpanda 足足2個鐘

191 回覆
1448 Like 32 Dislike
成日用Deliverkoo 次次準時,個apps 預計時間又準,遲左會有cash coupon
food panda 就會係咁加預計時間,永不錄用
Foodpand不停Cut更,搞到唔夠人手送,送得緊係慢
D兒登仔真係好撚痴線
唔通返輪更 4點先食午餐又要被人屌咩
幾點叫野食都好 只要接單既話
我就覺得有責任保障顧客要係合理時間拎到野食
Foodpanda個step1定2字眼上講到係餐廳未confirm order咁
明明就係佢地冇車手又唔show
等到下世 app已del
三間都叫過,我住嗰度foodpanda都唔會話要等太耐,都還可以接受,不過都係耐 同叫咁多次都係同一個車手 之後用咗ubereats就真係冇再叫過foodpanda 見到ubereats張單係要餐廳一定係某個時間前整好,車手係要嗰個時間之前到 foodpanda係等餐廳整好再等車手慢慢嚟 戇鳩到
無車手
搵得步兵做
你自己諗下質素
我幫親開ubereat全車送
又快又好味
乜撚嘢個apps
App就app啦
做乜無啦啦變眾數
一般樓下茶記既話15分鐘交到貨

如果用app反而仲耐既話
真係唔知佢高科技響邊到
返餐廳,成日見個收銀唔記得落foodpanda單,之後foodpanda條友到左先睇有冇foodpanda既單
用deliveroo 夠成日遲,5分鐘又5分鐘,睇住地圖喺附近但點都未到
Deiveroo係真係快同準時
Food panda 同Uber eats完全係屎
因為少人用先快 熊貓出咁多優惠吸引客 但自己又冇能力處理到
咁你係咪覺得呢餐係午餐或晚餐啊on9仔 人地解釋左俾你聽又要駁係咪好撚型
上次訂foodpanda又係咁,等左差唔多一個鐘都未pickup送過黎,搵咗CS問咩事又話係餐廳忙,谷鬼氣打去餐廳問,餐廳話係foodpanda話無車手送,叫佢地唔好煮住,仲叫返我用deliveroo訂快好多,我搵返foodpanda屌到佢仆街,白白等左差唔多2個鐘,之後用deliveroo半個鐘就到,永不錄用
點解冇人講下有d客點19法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞