等左 foodpanda 足足2個鐘

191 回覆
1448 Like 32 Dislike
我6點半叫,見佢7點已經拎左野食話上緊黎,點知等左2個鐘,之後啲蝻話唔識路上黎,又叫我sd英文地址比佢,搞一輪,原來佢行上黎,屌你我山區兒童黎,你同我行上黎唔死都算係咁,最後我問佢你架車呢,佢話冇揸車
foodpanda係垃圾
deliveroo正路好多
係 我都係咁 個次仲要係等左1個半鐘
都算 我勁忙要趕project 真係唔撚得閒落去
姐係我住錦上路村屋 其實就係西鐵站隔離
(真係行過去一分鐘個隻隨離)
我唔明有幾難搵幾難行 仲要南亞人送
又要我教 教完又唔撚識 搞到我要尊登出去搵佢攞外賣
真係cls 咁我落街食唔好!?又唔洗等
叫完個次以後唔叫
Uber eats
做Foodpanda個d人都唔係當你客
好似當餐廳同客人係佢地奴隸
你永遠冇權鬧佢地
佢地郁d就發火屌翻你轉頭
Foodpanda垃圾左咁多的喂
deliveroo都愈黎愈差
上幾次叫都係兜幾個屋苑先到我度
仲要d食物已經"浪"到一pat pat
最後cs賠番20蚊俾我
不過點都仲應該好過foodpanda
我只會用deliveroo
有次 DBS 做優惠 , 諗住試下叫南記 ,
落單話等 20 min 沖住涼等 ,
最後停乾水個半鐘後先到 ,
屋企去南記只係 5min 路程
你D死乞衣都係想食霸王餐,你成功左啦乞衣
下次又發爛渣又全數退比你,日日free lunch啦乞衣仔

你唔好當其他人好似你咁撚窮先得架
係呀你on9,做咩要迫人講呢

foodpanda我屌你老母
等撚左個半鐘cut我單
我都有呢個問題
落完訂差不多一個鐘,先同我講鋪頭閂左唔接order
屌你老味你早啲同我講都好呀,我叫過其他外賣。點解要過咁Q耐先話我知無?
餓撚死我
呢個真,客又等得耐,舖頭聲譽又受損
味你老母
又干又尼
我成日都係咁餓撚到我仆街
至此之後以後都唔用
幾點叫關你撚事咩
唔通小朋友食完野轉頭又想食又要預埋佢食完又想食啦喎?
佢想食先嗌有咩問題呀?
而且的確好多餐廳5點鐘既set仲係叫下午茶
同埋問題係 你唔係覺得5點嗌餐 7點先到係正常掛?
做得外賣公司 係承諾後既送餐時間之內送到先係正常
咪為屌而屌啦香港人
岩呀
拉低哂個質素
明明係外賣公司有問題
關間餐廳乜事
你都好撚on9下 人地幾點叫下午茶關你撚事咩
你知唔知連登最憎人講一半唔講一半?
係咪想畀人叫你講又死全家 唔講都死全家?
btw 禁你老母
連登真多打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞