等左 foodpanda 足足2個鐘

191 回覆
1448 Like 32 Dislike
唔係退$50蚊既問題阿懞撚
唔撚稀罕
「啲野食仲食得嗎?」

屌你老母明串鳩你
轉ubereats啦
利申:ubereats步兵
Foodpanda真係垃圾黎 早三年拎到張$50優惠券諗住就訂啦,喺個網入晒code嗰啲諗住okay啦,到真正比錢嗰下話唔收,要我比返$50 自此冇下次
做過餐廳就知以後唔會嗌foodpanda
d野食擺到凍曬就冇車手送
個客等到炆打落餐廳屌
我地都好無奈咁同佢地講我地都追緊車手

試過有客嬲到自己落黎拎,一個鐘後先見到有車手到,我同個車手講個客自己拎左喇喎,我畀條毛你送呀
不過個客最後點同foodpanda deal就唔知
冇用過熊貓 但用左幾次deliveroo都好近預計時間
熊貓執左佢啦
Foodpanda正垃圾
等左個幾鐘後尾發現鋪頭已經閂左門
CS仲叫我等 正垃圾
之前試過幾次叫foodpanda都係咁
佢個時間根本唔準,話等30分鐘
30分鐘之後refresh過,個預計時間仲係30分鐘
等咗成2個幾3個鐘先到
試咗幾次都係咁中伏,自此就blacklist咗間嘢

Deliveroo好多時都好準時到
試過有次假日夜晚叫 等咗超耐先到
佢自動賠返啲credit(唔記得幾多) 個人都gur啲

另外有間honestbee都唔錯
雖然少過foodpanda同deliveroo好多餐廳揀
但成日有優惠 同都算準時
試過有次落咗單但間餐廳cancel咗張單
佢個cs即刻打俾我同我講返 都算有心
班死差佬 屌你老母
我做過1日Foodpanda d單係不停咁黎 我都未送完 又要接多一張單 根本一定會遲到 做左1日就冇再番啦
點解咁多痴線佬
明明係個間公司有問題 都可以咁多野評價樓主
foodpanda同deliveroo步兵兩邊都做過
雖然兩邊都有啲遠單
認真覺得foodpanda啲單閪好多
同埋個foodpanda客服勁垃圾,有次落到勁九大雨,擔遮會半濕果款,屌你問客服,點知佢唔比你offline要你繼續送
同埋識啲熊貓車手好多都係雙開
熊貓r老底hea做,咪搞到啲餐食得勁耐
foodpanda垃撚圾
uber eat deliveroo 次次都好快好準時
喺打靶foodpanda 唔止一次送餐時間不停改
最近一次直情成2個鐘都未送
揾cs又話整緊
之後無撚啦啦取消我order
再揾cs先話餐廳唔夠材料整
屌你老母咩撚野餐廳會煮足兩個鐘先知冇料
撚屌馬拉仔cs仲要呃鳩我等多半個鐘先取消我order
呢個仆街冚家剷app餓死都唔會再用
之前試過夜晚9點叫food panda
app寫預計45分鐘送到
間餐廳十點閂門

21:45 —> 速遞員黎緊
22:00 —> 餐廳已關門
然後個餐無送到黎
雖然唔知有冇邊個係deliveroo打手
但係而加deliveroo轉左計單錢
係一定送快左
經常佢個pick up time都未夠(預計拎餐時間)
我已經送左比個客
應該係太多單啦 得panda係指定時段免運費 咁正常都叫panda啦平幾十蚊

用開delivoo/uber都有早無遲
有機會唔係太多單,而係太少車手
有下次既話,揀比現金啦
佢遲過預定時間而cs唔肯取消
送到黎就直接唔聽電話
叫保安唔好比阿差上黎
話鳩知佢,總之唔好撚比錢
foodpanda真係垃鳩圾
做緊餐廳,試過有一單我地整完放撚咗個幾鐘無人接單仲要由我地問個客要唔要退
Deliveroo咁多打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞