Fujifilm討論區 (40) XF & MKX 鏡頭回贈優惠

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
一樣情況,月頭賣左XT10上XH1, 愉快使用中

利申:手震L
Xh1 係唔係好快無電?
10-24好多地方斷貨,放棄吧
倒水中嘅倒水
唔加直倒應該好快收皮 有無 xt3 既用家分享
而家XT-3 kit set 二手行貨 有冇可能$8500 收到?
岩岩放哂Sony野再重投富士
我諗我一粒電大約玩一個鐘已經可以收皮 岩岩影左大約百零張就去左兩格電
應該難啲 富士啲鏡頭好保值下
(放二手果班鑲金咁)
防震開持續?
Xt3咋老兄
XT3都咁誇
愈大機愈食電 係我覺得XH1食電仲過xt3咁 如果唔係點解之前既電 買機唔會送電池 反而XH1同XT3會送 我買算好遲過左佢送電池果期先買 所以如果你唔係好追新機 都唔洗點刻意轉 除非你壞機或者想有第一部相機先轉 (個人認為)
會送電池
衣個真喎 dcfever d 人放得好貴
xt2都有
睇人用法姐你下下用個mon對焦嘅咁最食電嘅梗係mon佢係快揸完啦

我打一日千二飛用三粒電
比你參考下,啱啱去完旅行

長開追焦C (要影貓) , boost mode長開, CL連拍長開, 唔拍片, 兩個鐘玩完一粒電 (kit set有三粒), 對比下XT10果粒直頭係核電可以影一日

但XT10粒電仲細啲好似
的確係 XT10 XT20一粒電點影都影足一日
我本身都係怕食電食得快先有諗緊XH1定XT3 不過我就偏向model新d 同埋冇咁大舊 輕便先簡xt3 因爲佢防震真係好吸引
上星期日屯門百老匯見到有
想買X-H1就快 聽D鋪頭講好似賣埋就無貨
利申: 我就買X-T3 有新買新
個價同一手差唔多我點解要冒風險食二手西?
買新唔撚好?又唔係無錢無錢就唔撚買啦
不過之前係dcfever收左個xt2直倒,配件就無乜所謂
原來個黑市影相佬改左名
心諗點解有人講野咁似佢
真係好x煩,日日講廢話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞