黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
打咁大篇野 唔係弱智就係自己分身支持自己
冇左我佢會有今日咩!多得我日日追佢先會咁多人鐘意咋!快d多謝我報答我啦
呢啲垃圾基因點整都咁差
真係鍾意個idol嘅話就唔會咁啦 講到尾咪又係一個冇人生目標嘅人jer住追星到 仲要走偏咗煩到粒星
成件事勁撚反智 講到好似做明星就要預咗俾私生騷擾咁 仲要將成件事合理化 話佢嘅行為係大家都想做但係冇錢去做 然後佢去代大家去咁做
我諗起
要不是中央政府照顧你們香港人
好聽叫私生飯 其實應該叫心理有問題既跟蹤狂
好擔心whm人身安全
成日講櫻花妹之前點點點
明明係旼炫之前個組合霉 間垃圾公司見錢開眼 搞埋啲無視偶像人權既fans meeting 先要比啲櫻花妹又攬又抱
嗰期霉到完全無人權 去活動衫自己出 自己出錢搭車去 發生所有野都係黑歷史同傷痛嚟係fans都知
條友就淨係「點解佢地得我唔得呀」完全唔諗下自己idol咩想法
屌 愈睇到啲fans質素咁樣 愈唔想見到旼炫嚟香港

之前cap落應該係佢啦,偷人地嘅板,窮到連板都偷但有錢飛?

各位idol一定要見到香港兩個字有咁遠走咁遠呀 不過冇用。。因為啲癲人會飛去跟到佢實一實
01韓星版有nu’est fans
咦 仲衰偷嘢喎 報畀01知先
疑似,有冇佢啲follower提供鐵證,因爲佢Del咗

我同一日屎忽痕cap佢追星ig嘅嘢,有冇佢啲朋友出嚟講下12月17日嘅27週前佢係咪真係去咗韓國記唔住佢啲嘢,早啲cap多啲
佢有咩朋友?之前睇佢同班人夾埋book酒店房都嗌交
小心身體呀 始終個心臟有病
乜做到咁肉酸
本身隔咁耐都唔記得咗頭先佢嘅分身話我地冇出錢出力就突然記得我之前cap過佢圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞