黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
啱啊咪由得佢喺到嘈囉
冇人理佢會自己摺埋㗎啦
由得條友自己係度嘈啦 唔好晒頁數
佢變到由現實一樣冇人理佢就會收皮啦
你唔係以為話我哋韓狗 話我哋嬲 我哋就會畀屎你啊撚狗咁撚你咋你同duckie嘅智商真係有得揮你dse有冇3分啊?
乜水
成版都係度攻擊緊我 真係辛苦哂
問你有冇3分都唔識答 睇嚟speaking仲低分過duckie
做乜姐你
撚狗囉
鴨唔識讀個「旭」字,嗌交要人幫手translate做英文
唔准搭我膊頭唔識分 is gone has gone has been had been 幾時用
一個住元朗 一個住荃灣
幾夾
鴨你考慮下
仲有兩個都鍾意博出位同埋被撚狗

影成咁都po,賴冠霖多得你唔少

有理由懷疑佢好憎賴冠霖

發現大家鍾意理 唔准搭我膊頭 多過理啊鴨
啊鴨真係慘,喺自己post都冇人理佢
想上位都上唔到
hmh有佢呢啲私生狗慘撚過食屎啦 好唔好意思鬧鳩人地啲粉橫蠻 叫佢朋友學好中文先啦 粒星個名又打錯 博比人笑 同鴨姐圍堆啲人學歷水平係咪都一鳩樣衰
有冇佢朋友IG?成班以為自己好勁好叻咁想睇下邊位咁把炮
佢身邊啲朋友語文水平同啊鴨差唔多level,佢po過幾個朋友都係打錯晒字好柒
不過最柒都係喺人地面前讀錯名
https://youtu.be/dtUXsUCW9AA
https://youtu.be/EcKcwPAwtxs

下次鴨鴨Google下粵語字典先啦
https://humanum.arts.cuhk.edu.hk/Lexis/lexi-can/
俾埋條link鴨鴨參考下
佢個朋友一開始係public 一比人屌完就轉private 追私比人屌又要淆 唔敢開post屌番我地呢啲正常粉咪轉番private 又要威又要帶頭盔

大家有冇興趣dm禾鴨同佢買「菲」
段YouTube好痴線
仲要replay
唔好再鞭屍啦條屍就爛啦

鴨鴨承認有呃錢
咁啱呢排要請菲傭 8000泰銖係咪可以請一世

好叻啊知道個明星做緊咩,禾鴨知道呢啲嘢好叻咩,戇鳩

禾鴨英文好勁啊睇到濕晒
究竟英文係U定1咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞