黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
細細個咁樣,難得養到咁大個,望落正正常常,竟然走去做stalker痴女。

有好多人係由idol身上搵到力量,再好努力咁生活拼搏,唔係好似佢而家咁樣侵犯人私隱,妄想度日。

除咗黃旼炫同喺度妄想人地對佢有意,佢仲有啲咩嘢?
叫佢父母教女啦
笑到仆街
r丈腿,覺得能夠貼近偶像生活係好勁,要拜要擦鞋
私生都算 fine 呃人錢呢吓大獲吖嘛。。。究竟啲妹妹仔追返啲錢未
唔止,香港地真係好多癡線佬癲婆,
外國私生嘅情報來源,好多時都係香港人,你會發現好多賣航班資料、私人電話號碼嘅acc好多都係香港人
我知點解 因為香港人乜都可以拎嚟炒
其實做私生真係好痴線,想像下你收工都不停有人打電話俾你,不停whatsapp你,又同你講夠鐘返工啦,日日係咁基本生活都無得享受
唔明宜家d妹點解覺得追私生既無野仲視佢地係目標否停擦鞋
佢哋以為終有一日會被鴨仔帶歇一齊近距離觀賞~ (佢係都好嘢留畀自己啦)不過佢頂盡都只可以做吓跟屁蟲囉有幾巴閉
今次個記者做足功課
agger 將佢惡行公諸於世算幾有正義感㗎啦
似蝗多過港女喎
帶上房呢d都要睇下自已個樣先得咖
人地食親都係櫻花妹再唔係就有錢大陸西,憑咩到香港人阿

香港d妹以前都會話屌d私生飯,宜家就當私生飯係偶像,因為人地有d星既電話地址咁,扭曲哂
登d星慘,日日俾人提去屙夜尿
個記者係咪hmh fans

第二個妹妹仔奶鞋底奶得幾爽佢兩個仲暗踩埋自己idol咁不滿咪唔好再追黃旼炫囉仲要追住人地條尾嚟行
我都覺
佢畢咗業一年 畢業之後得閒返下工 唔係就追行程

笑咗我冇興趣走去煩住人喎,鍾意idol唔代表係當佢地係男女朋友架,你個世界得idol都真係幾可悲
你做stalker 嘅時候你idol有錢收咩攞你啲機票錢去買佢地嘅音樂好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞