黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
以為自己好威其實好撚柒
啲妹妹唔好覺得人地有曬料好勁咁啦
要搵好易搵 大把地方公開買啦
假膠全面進場
想中出佢

但佢冇興趣俾你中出
知你條撚屌同你啲濕鳩鴨粉都mon緊post 條撚屌duckie痴撚線都算 班小學雞鴨粉都跟埋一齊癲
我真係黑人問號? ? ?
利申唔知係咪佢自己分身
走去留言撐佢係做乜撚嘢
覺得有大把私生都過分過佢 佢嘅行為都唔係好過分 好正常啊
哇我屌 即係偷嘢同打劫
因為打劫嚴重啲所以偷嘢係無錯嘅 你班人個腦係咪跌撚咗? ? ? ?
仲要話啲人公開佢相好無品 漠視人權 hi你
你幫個私生維護人權真係笑撚咗 笑埋右喎
私生有無care過idol人權啊
的確係大把私生同埋都會有過分過佢嘅人
但係佢係要衝出嚟柒 好少可見人追私追得咁高調
講到所有屌你嘅人都係無錢追妒忌你 好心你清醒下啦 追到去泰國捕人酒店跟埋上車
但係又唔入場睇con都幾fun
唔知你到底係有跟蹤癖好定真追星
講到屋企咁有錢不如睇下有無得醫自己先啦屌

啲相係佢facebook有,仲有佢素顏嗰張我之後都見到佢嗰frd好似喺ig tag咗佢
全名又係佢自己公開
所有嘢都係佢自己放上網
IG又唔係private,Facebook冇add都睇得
知唔知你放上社交平台就公開晒架啦
佢private嗰個我都冇follow 同cap 啦
自己戇鳩自爆都侵犯人權
唔該唔好啱啱學咗幾個term就喺度亂用啦屌你老母
讀好啲書先去追星啦
我都估到會有人cap咗佢話自己有錢嘅圖,
呢啲臭閪成日教壞啲心智未成熟嘅中學生

屌我仲記得佢之前話想做ptgf賺錢追星 但好似無cap低
我都記得不過佢應該9up下啫
鴨:好想做你嘅免費專屬雞
黃旼炫:
睇死佢都唔敢 之前仲成日話聖誕想落club搵人幫佢破處
佢做ptgf會唔會俾人彈鐘貨不對辦
好撚癲
其實一直有聽過有啲私生本身唔係有錢,都係做援交賺錢追仔
我諗鴨冇嘅
只係呃中學生錢啫
中產家庭敗家女蔡小姐還咗錢畀中學生fans未?
佢入場睇con唔驚比人批㬹批死
黃秋生頭文字D
佢話今個星期會退哂啲錢 LM

po哂上嚟留底先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞