黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
條友想撩交嗌但係除咗話人韓狗之外就搵唔到野鬧
唔好理佢啦佢浪費咗一頁

冇眼睇…鴨姐柒少陣
你夠未答我討論既定義啦CHING
你地除左圍爐仲識乜
我叫你答我你咁樣唔係討論 係咩
你又答非所問 問返我做乜鳩 諗唔到點答?
你叫我講下討論嘅定義 不如答咗我問題先
留意返個先後次序係我問先ok?

好叻叻啊禾鴨好紅 你都想人咁講啫
人地個POST都講埋討論韓國野
你唔鐘意咪唔好入黎睇囉 睇左唔岩你咪死返出去囉
入黎留句成班韓狗 咁都有得討論好型好威?
你想做娛樂台風紀阿? 討論乜野之前洗唔洗得你批准阿?
你唔同我又點答你?
韓狗個腦真係
唔駛問我小學畢業未 扯開話題 你答咗我你入嚟留言呢個動作唔叫討論叫咩?
咁你講下討論既定義先?
我叫你答我你咁樣唔係討論 係咩
你又答非所問 問返我做乜鳩 諗唔到點答?
你叫我講下討論嘅定義 不如答咗我問題先
留意返個先後次序係我問先ok?
你唔答我又點答你?
韓狗個腦真係
唔好理佢啦
你訓醒未首先我問你你而家唔討論係咩
你冇答我 咁你又叫我答你討論嘅定義係乜
用返你個句你唔答我 我又點答你?
咁又係嘅連pp同passive voice都唔識分嘅
係答唔到呢啲問題嘅
講咗成日你都未答到你而家係咪係到討論
你嬲乜姐?
咁咩為之討論?
你做乜成日話人嬲咁搞笑
咁你而家係咁覆我地係咪討論呀?
你都唔明我針對緊個point 係邊度
佢肯定俾鴨迷

咁你個point針對緊係邊呀
針對緊你班韓狗圍繞住乜撚野「師生飯」既討論囉CHING
討論乜撚野洗唔撚洗問過你批准阿?傻閪
唔撚關你事就咪撚入黎啦
留低一句韓狗乜 韓狗柒好撚型?
你當自己娛樂台風紀? 討論乜野都問過你先?
惱羞?
死韓狗
覺得你好得閒啫
人地係個POST入面討論乜野都要管
你咁正義撚 出去幫香港做下事好嗎?
不過同你呢D傻仔講再多都晒口水
睇你都唔會明自己有幾撚柒
有幾無聊先要入黎r存在感
留個言就話我好撚得閒, 你地班韓狗係度討論咪仲得閒?
唔好再理呢D可憐蟲啦
繼續討論返條女好過
呢D可憐蟲現實失敗咪上網做下鍵盤戰士R下存在感囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞