黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike

叫自己鴨真係冇改錯
https://mobile.twitter.com/bitchduckiechoy/status/1021988174783029248
大家見唔見到鴨,化到塊面白到好似做大戲咁

hmh 實記得你啦,印象咪就係上面條片咁嘅樣
其實idol 都幾厭惡性行業,難得上機前休息下都要望住班暴龍

166cm 係ok 嘅,但睇人地幫你影嘅片同相,你真係唔大隻咩
係咪p 得圖多唔知自己真實個樣

好叻叻啊
我見到一大班唔想畀錢買簽售碟嘅燶閪,連賣簽售碟同賣簽名都唔做,仲話會有錢買機票追關內送禮物等個星記得自己?咪撚玩啦五寶

大佬啊食女食私生都唔會食Duckie啦,貪佢塊pizza 面夠大份啊??????

聽到未!鴨仔係啲仔話靚,女話醜嘅靚女啊
鴨啊鴨你咁受仔歡迎嘅話點解你之前溝唔到嗰條仔啊?????????
連登仔講兩句就信?班狗公想食花生,順便睇吓有無閃卡流出咋
鴨姐我支持你 唔好聽d垃圾連登仔亂講
我覺得你好靚 唔好理人地點諗

佢而家覺得自己真係好靚女,好受仔歡迎,明明自拍同實際差好遠用snow 同B612嘅話catgirl 都變上菜啦
鴨知唔知人地影出嚟嘅先係現實中人地望到嘅你啊

俾大家重溫

痴線究竟而家啲妹妹係咩想法
追星定追鴨呀?
cls 比錢就追到上床咁粒星咪好唔得閒????

人地同佢講,佢就「我唔聽我唔聽」咁款慢慢喺夢入面FF俾星屌啦
唔知以為睇緊鄭俊英女版
既然講到私生一定食到自己粒星咁
佢追到咁hmh都唔肯食佢就知咩事
人地話啲仔仔覺得佢好靚架你一定係女人,如果唔係點會覺得禾鴨醜樣?你羨慕 嫉妒禾鴨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞