黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
我覺得佢咁做都唔係好大問題
至少就算做記者會痴線過佢
對自己鍾意既人講咸野就可能嚇親人
不過明星都唔會第一次聽或做呢d架啦
佢又唔係整親d明星 又唔係去搞d bodyguard
除非佢好有錢 唔係佢會窮到冇錢追星
其實到底佢愛hmh既話有必要做得咁出面?
係 係出左名 有所謂「鴨粉」 有好多人擦鞋
但係真係因為單純愛hmh所以先咁張揚咩?
定係因為中意受人追捧 、自己與眾不同既感覺?

真係覺得hmh好慘
你真係好恐怖 好寒
Don’t make stupid people famous
明星唔係第一次聽或做呢啲就代表佢要全盤接受?明星都係人 佢都有感覺
佢都會唔鐘意 只係礙於佢嘅身份
唔能夠做啲咩大聲say no
因為就算佢告9你 都會連帶影響好多嘢
例如自己嘅形象 公司等等
可能都會考慮埋呢位粉絲嘅前途名聲
所以佢應該要心存感激到而家都仲未有事
打好長呀 完。
on9 唔通做記者又要心存感激d明星咩
你用下個腦先啦
你都幾冇邏輯㗎喎 同你講嚟都嘥氣~~
我覺得佢點追都冇咩所謂
係你地以為佢追得好勁

其實佢都係冇咩料到

不過最仆街係佢呃人錢姐
咩叫「耳仔要帶住啲輔助器嗰類人黎」?
你歧視位私生唔緊要
但d身體有問題嘅人難道佢地願意?
可唔可以尊重下人地
一位路人睇到你咁講心裡面超級唔舒服
點解要為左貶低人地咁話d無辜嘅人
先唔評論位私生
睇你咁講野 你都唔好得去邊咁
我講咗啲咩令到你get到我係貶低其他身體有問題嘅人
我知實情 描述返佢係俾我咁樣嘅印象
指出返佢以前係要帶輔助器嘅嗰類人咋嘛
我冇歧視要戴輔助器嘅人啊 我都唔清楚佢戴黎做咩 亦都唔係話呢一種群體就係我上面描述嘅咁 我只係指出返佢個人比我印象 可能我講到令你誤會咗啦下
我講緊嘅同你get到嘅係兩樣野 我冇代入佢一個人去所有耳仔要帶輔助器嘅人 唔知咁樣講你明唔明

小學嗰陣佢係耳仔要帶住啲輔助器嗰類人黎
見有人話佢中六 如果係中六嘅話咁就係留咗級
一開始直頭認唔到係佢 係後來睇返以前啲相先知 佢好明顯係整咗容
佢個人都怪怪地 以前會覺得佢傻更更 頭腦簡單 講嘢lur住講 噴灑口水嗰種人 偏向問題兒童
冇諗過佢而家變到咁痴線
咩叫「耳仔要帶住啲輔助器嗰類人黎」?
你歧視位私生唔緊要
但d身體有問題嘅人難道佢地願意?
可唔可以尊重下人地
一位路人睇到你咁講心裡面超級唔舒服
點解要為左貶低人地咁話d無辜嘅人
先唔評論位私生
睇你咁講野 你都唔好得去邊咁
我講咗啲咩令到你get到我係貶低其他身體有問題嘅人
我知實情 描述返佢係俾我咁樣嘅印象
指出返佢以前係要帶輔助器嘅嗰類人咋嘛
我冇歧視要戴輔助器嘅人啊 我都唔清楚佢戴黎做咩 亦都唔係話呢一種群體就係我上面描述嘅咁 我只係指出返佢個人俾我印象 可能我講到令你誤會咗啦下
我講緊嘅同你get到嘅係兩樣野 我冇代入佢一個人去所有耳仔要帶輔助器嘅人 唔知咁樣講你明唔明
睇到上面嗰段又冇乜特別歧視感覺喎⋯
嗰位巴打語氣又唔係話恥笑緊殘疾人士,
我諗佢都係想陳述返事實出嚟,
無心恥笑或者歧視邊一類人嘅,
轉返焦點屌柒鴨鴨好過啦

利申:路人
依啲人大左望翻自己以前咁on9就會後悔嫁啦
你咪繼續mon po囉小心身體啊
我地講幾句嘢就嬲成日,雖然日撚日扮無嘢但成日激到打勁多字反擊尋日又po成10幾個story
趁而家仲後生同未病入膏方,去睇精神科啦。唔係嘅話慢慢會變岑晉晴同楊麗娟咁,以為自己玩緊膠同控制到,其實會自我催眠 再者個心先天咁樣,又成日飛嚟飛去,仲話要整容 正正常常追星又咩唔好,大把人做男朋友粉架
港女真係冇撚腦
點解喺佢匿名嗰啲唔嚟連登護主
佢已經唔係第一次啦
嗰班人咁鍾意護主仲唔快撚啲幫襯啊蔡惠賢,買完唔單止收唔到貨仲可以幫手sponsor佢嘅機票錢
好感動 有大佬識我
發現依家啲妹邏輯有啲問題
十足十丁可欣啲fans咁 陰公
小心俾人呃錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞