黃旼炫私生飯(香港) 睇到D文字轉播我都扯扯地

1001 回覆
31 Like 291 Dislike
望到依條友咁撚樣追星法就明 一個咁樂觀 以前只要五個一齊就覺得就算唔紅都可以繼續加油 冇唔開心過嗰個黃旼炫 當日點解會喊成咁⋯
見到樓上話多咗唯飯 每個人中意一個團都有唔同原因
但如果真係中意真係了解就知nu’est佢地14 15歲就一齊到而加 佢地感情係有幾好 佢地一齊經歷咗幾多 宿舍叫屋企 啲衫一齊著 捱過幾多
亦都會知黃旼炫只要見到nu’est w個眼神變咗幾多 nu’est w個w係咩意思 佢地幾重視大家
hmh佢究竟點先自在啲 佢而加對鏡頭個表現同以前變咗幾多
想黃旼炫solo 唔返nu’est依個諗法真係自私得黎又會令人放心 事關依類人根本就唔係L.O.Λ.E 純粹係春心蕩蕩又多嗲嘅路人 唔影響自己友
nu’est係五個人係不爭嘅事實 其餘你地想下好啦
其實阿鴨你退返啲錢未啫?
有無人已經收到退款呀?

鴨姐班fans唔好得把口喇,夾錢等阿鴨姐有錢畀返人、跟機同整容先啦

咩話?
又話支持鴨姐追夢?
原來只係等睇戲嘅花生友

好笑啊佢 叫人唔好雜追 會即場表演手撕狗肉 而我本人上次望住佢企我隔離雜追我愛豆 貼最近係佢 然後post上story話唔知原來係某團 話係咁岩企左係隔離喎 真係當人盲吧 我望住佢直接衝埋粒星隔離 咁我係咪又要表演下手撕鴨肉 有口話人冇口話自己 用點腦子再說話吧
終於明韓飯啲朵咁臭唔係無原因
唔明佢咩思維
佢騷擾hmh冇問題 人地搞鳩佢屋企人又有問題?定係hmh冇屋企人?點解你騷擾人地個仔就得人地騷擾你屋企人又同人死過?
同埋真係幾撚無謂 成個人圍住hmh轉 為咗佢氹錢氹精神 為咗佢瘋狂同人對鬧 為咗佢屋企人被人騷擾 為咗佢冇曬自己私癮 而家google佢個名全世界都知佢係個痴線佬
但係事實係hmh唔會圍住佢一個人轉 事實係佢脫飯 hmh除咗賺少啲收少啲禮物都冇咩影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞