親子王國師奶出post :如何防止個女誤嫁「公屋男渣」

390 回覆
1608 Like 51 Dislike
其實出去見識嗰堆point幾啱
而家啲女仔淨係識買衫打卡同睇韓劇大陸劇
個個都冇內涵
佢曲線啫,babykingdom呢啲真心膠嚟
當然,同babykingdom班c9同一品味嘅連登仔都一樣係真心膠
挑 正是一婦人之見
竹門對竹門
公屋妹配公屋仔好合理
憑咩笑人公屋仔
所以人地咪話最好逃出公屋囉
有咩問題?
都係想向上流姐
公屋仔冇雞脾食
講得好岩

生個女出黎,俾又窮又柒既公屋仔中出,最慘係要同公屋仔一家一齊住

如果我有女,我一定會貴養,唔好俾d 垃圾mk 請佢食個mk 放題就出晒水,見識少就會好易比人昆
無錯 係人都想上流既
但有咁易逃出,佢就唔洗住公屋啦
第一個point就大大力打落child登仔到
成班child登仔以住公屋為榮 公屋贏家咁
你話點唔會激到child登仔面紅耳綠
個c9睇落都算讀過下書
思路清晰
一睇就知佢唔係奶共 淨係識打麻雀個d c9
頭幾個point好高質喎
做好自己有咩問題
咪煩啦
咁佢憑咩嫌棄公屋仔
明明自己都係同一層次
況且,私樓父母都唔會想個仔娶著個公屋妹
想環想 緣份到果陣 你阻到個女中意公屋仔咩
閱讀理解0分?標題句都睇唔撚到?

1. 做好自己,逃出公屋
岩 不過等你做到1先再講居屋 唐樓都唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞