親子王國師奶出post :如何防止個女誤嫁「公屋男渣」

390 回覆
1608 Like 51 Dislike
#269果個會員

前會員名愛上胡迪的男人,又係空白帳戶

現在各大討論區都炒緊呢篇文
推post的有大量殭屍acc一查就知

你香港人係要覺得呢個話題好撚juicy幫政府攪散單程證議題就隨便
次撚次都成班港豬扯後腿
木門對木門 竹門對竹門
你條女樣靚 有學歷 有錢 搵返有錢佬無問題
如果唔係,你想山雞變鳳凰?

當然事實上的確有呢d例子 女人平凡無奇但嫁到有錢,但呢d唔係理所當然,係條女執到,呢d男人要屌條女屎眼都會自動打開
有冇巴打出返篇私樓老豆教仔如何無限中出公屋mk妹攻略
其實又啱
講得好岩 搏唔到
私樓仔學避開貪錢女
淨係要同鬼佬用流利英文溝通已經foul走九成連登仔
出發點冇錯
但行為同目的關係不大
痴撚線!典型港女思維
第1句就叫人先接貨高出宇宙既樓價
唔要政府施捨 要人地個女硬食top1樓價
再發春夢釣金龜嫁個有錢人
我公屋但鋼琴演奏級
公屋富戶D朋友浦頭未
呢d老母先係真係為仔女好 第一個pt就係做好自己 咁樣仔女先唔洗住公屋做公屋仔 比人歧視 積極向上游有咩問題 成班做開窮毒撚公屋仔
我朋友係李嘉誠
變種雞
所以d point係岩架wo 首先父母做好d 唔好住公屋 仔女有好環境
跟住仔女要有學歷 學下樂器 咁先有條件去揀個質素好少少既另一半
生活環境真係要從小培養出黎 如果唔係同支那d暴發戶無分別
連登老豆出post : 如何防止個仔誤娶mk妹
文盲唔柒識睇第一句
大家原諒佢
不如直接問佢住邊
其實幾合理事實d公屋仔眼界好窄,唔大體,最大問題係『窮撚思維』,對於文化,修養,品味,理想完全無追求
而且佢本身唔係窮撚,你話個女本身都係公屋撚,但係又要嫁有錢人就話痴金糠姐
我識大把私樓渣男專扼啲咁既心態公屋妹

啲公屋妹以為自己好醒,一聽到條仔住私樓叫佢上去玩狗仔,就出哂水以為吊到金龜

最後又係戇鳩鳩比人屌到反皮再中出即飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞