親子王國師奶出post :如何防止個女誤嫁「公屋男渣」

390 回覆
1608 Like 51 Dislike
連行山路線都計埋
對眼永遠得個錢字
希望佢個女嫁著個破產男
然後個女大左玩交友app比mk仔中出即飛
放心,香港反正都就快絕種
身邊有為數不少嘅朋友都係咁 有啲仲考到ATCL
可能最後識左個 為左逃離公屋嘅男仔

男家老母又係咁教個仔
個女對波有無36c先
一睇就知個老母根本無行過山

1. 住邊同行邊根本無關係, 香港唔大 路就得果D, 行完果條就到依條架啦

2. 行山見到鬼佬咁又點? 我行山見過日本 韓國 鬼 咁又點? 大家都係點一點頭SAY 個HI就走架啦, 一齊傾計? ON99

3. 行山又點樣玩手提呀? (滑乜撚野? ) 一路行一路玩果D叫行馬路

樓上重有人話佢有LOGIC?
自己住公屋,要求人地乜都有
你乜新鮮蘿蔔皮
除非你個女又靚又大波,係男人都想中出佢果隻啦
有文有路
淨係第一點已經好高質
唔係受過下高等教育都講唔出
香港人大部分都係覺得全世界欠左佢
邊個連登仔上去開post
有point 喎
咁都叫有point
大把公屋既有琴
同埋點解住公屋就會對空間無渴求好少行山
又唔見d人住慣香港對外國唔渴求所以好少去日本?
冇講錯 邊會有人想個女嫁去住公屋
係咪得我覺得佢係暗諷緊果啲唔比資源仔女但又想佢嫁個好男人嘅家長
通常越特登咁諗就會越易發生....
首先你個女有得選擇先
等等下到四十歲睇下你點
寫依篇野既人真係第一日做人,人生唔會咁如意,樣樣都比你控制到,有時連自己既野都控制唔到既時候,係乜野另佢覺得可以控制到個女
分分鐘自己個女條件咪仲差過個男
有樓港女
咩新鮮蘿蔔皮?
咁佢個假設係男追女 女方家長測試男方
公平講 追得就已經等級上唔同啦
男方勁到個女仔追番轉頭就可以話乜嘢新鮮蘿蔔皮啫
咁應該唔會少d機會係渣男,個老媽子又中
渣男 ?大陸仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞