【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
無,不過代表佢再有差遲就連歐聯都無埋
唉 如果下年無得打歐聯 我怕留唔住史堅尼亞
一年無得打都唔會嘅,佢唔似咁唔忠心,佢上年來都無歐聯啦。
黎緊2對法蘭克福史柏爾加打比
閪起上黎好大機會4場不勝
唔知光頭條命仲係咪咁硬
成件好尷尬 最好炒佢既時機錯過左
捱過左一段低潮上返力個8婆搞事
加上無啦啦俾場黑哨搞串個party 而家一沉百踩
而家最好方法就係lm照入波
聯賽贏/和
但歐洲賽場場入1球不過輸曬佢
咁樣光頭佬照要走人
但條八婆無位入
輸依場除左影響歐聯位之外,最大問題係依卡迪
我見 fb 好多 Fans 即刻話 “Icardi back”
咁搞法馬洛達會輸返個勢,本來大家都好支持佢整治依卡迪兩公婆
而家最緊要係保持贏波
拖住82 同佢鬥磨時間
時間一耐佢一定認低威
係驚光頭佬頂唔住
好想lm可以繼續打正選 好中意佢
係陣中少有 有鬥心拼勁既球員
輸波嘅問題係光頭排陣柒用人柒戰術柒換人柒,同I9無關,12月嗰段I9正選都無波入啦,一撚樣
伊卡迪依家有d雞肋
有佢牽制力會高好多,加把握力真係好
無佢就打多好多唔同戰術

其實國米中前場個個都證明哂好多元化,呢個成績完全係光頭佬問題
其實佢唔排i9 v8 d33 poli
排 LM G5/jm c21 c87
就算下半場點出
最後真係輸左
我諗應該都無人怪佢
但佢下下死硬派
又唔到6x分鐘都唔換,仲係換一個位換位
邊個會幫佢
屌你老母光頭佬
後晚同個新加坡朋友食飯
佢支持AC 米蘭
平時米蘭打比大家都會打下牙鉸
後晚即時冇晒霸氣

屌你老母光頭佬
洛基又一力作!
今餐到拿玻里瀨嘢!
真係想搞到冇人再睇意甲....
成班意假球証搞死意甲 仲話咩復甦 真係笑死人
以前冇VAR都仲可以比佢話睇漏眼
而家真係擺明黑你,吹咩!
唔知係咪我淨係睇國米
大家對蛆都預左俾人黑
但我好少見到其他隊對非蛆都俾人黑
但國米我間中都見到
早一兩季對ac 一場腳指越位 一場until they score
我好似好少見我地得益
di marzio上節目話i9既ig po 講佢因為愛國米而拒絕其他人難以拒絕既合同係唔成立, 佢團隊掌握到既消息係根本從來冇球會向i9正式報價,
笑死
另外卡叔再上節目屌鳩wanda
癲佬卡斯辛奴•真黑藍
總之3分已袋
理撚得你
https://www.youtube.com/watch?v=uMEeVrbxkeQ
黑唔黑自己睇
對馬體應該仲精彩
交年費架嘛
而且牙朗插開
對馬體點會精彩
到時其他國家球証吹
又唔係踢意假 歐洲球証都唔受你呢套
上年踢歐聯咪係到嘈 話球証點點點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞