【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
不如用 i9 換 拉傑迪
傾下啦
佢老婆成日話蝗
一於送佢去對家
愛回家系列
拉傑迪已經31,唔值3500. 佢亦唔係創意中場,不是國米最須要球員,唔應該花這筆費用
咁咪可以掉轉叫人地科錢lor
(其實我吹水者,過30就唔好啦)
賣咗V8 有3000, 加500買拉傑,咁會唔會覺得係good trade?
咁睇落又有得考慮下
拉傑唔似奧燒咁無貨賣
但無下手接係個問題
同埋前題係v8賣得出
而疤又要肯35m交易
ff下就算啦
賣v8有3000?
拉傑加波叔
繼續格仔幫

我要阿根庭幫呀
應該有
不過係攞你命3000
如果加500,可以由v8 變拉傑,我覺得呢500好值得。下手可以去中超,蘇寧有計回返3500比國米嘅。
v8 上年都吹過車仔3000萬鎊想買,今年又無乜傷/表現唔好(一直都唔係好),唔會跌太多嘅
V8今年廢到核爆,舊年仲話有一兩個鏡頭可以剪精華,依加賣返1500萬都執到
拉傑迪無4000萬真係唔多洗諗,優勢係佢得返1年約同即將31歲,但假假地都叫世界級中場,違約金9000萬,好地地平賣比你,點解唔吊高D賣比PSG
我都覺得唔多似會買到/平入拉傑,J吓囉,不過老喇,真正買返個AM啦
吹拉傑迪都正常 舊年同摩迪都玩咗成個月 國米係有鋪癮 好想要個大名中場 不過個價真係唔多合理
賣得走V8我當有賺 真係頂唔順 留佢係到佢契爺又會死出佢
家陣又比光頭打返起穩住個第3 都唔知會唔會炒 屌
你預咗永續光頭,D33, V8 啦,唔會賣亦無人要
https://www.youtube.com/watch?v=5H7aPE__lMg
FREDY GUARIN | INTER TOP 10 GOALS | Goal Gallery 🇨🇴🖤💙
國米出片懷念名宿
望雲仙奴賣到30m會唔會難過gabigoal打返起
v8賣到30m既, 拉杰迪起碼要雙倍啦
同埋v8要搵下家難度唔會細過伊卡迪
今晚4點 見證國米出局
I9肯平賣大把人爭
V8貼錢都驚冇人要
懷念遠射呀!

J辛退休後最愛國嘅球員
暑假係咪會回收加比高
想睇吓同LM 南美雙箭
I9
其實唔排除呢個可能
續咗一年約 好可能對佢未死心 而且佢依打專打箭頭 好似勁過打翼好多
佢本身是箭頭料吧,係國米要就I9 先改佢打翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞