【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
蝗其實個底好花!收佢一億唔係一件易事,分分鐘用件35摩迪交換就算

以前朗拿度條數要追幾年
永遠位換位
哩個深刻印象
係莫老大先會咁客氣
我諗國米雖然出名水魚
但少主應該無咁好相與既
伊卡迪做人個胸襟要廣闊d 學下蘭奴
依加詐傷係算點
This morning, Mauro Icardi underwent a scan at the Istituto Clinico Humanitas in Rozzano due to pain in the right knee. The scans didn’t reveal significant changes compared to those performed before the start of the current season.

明明對你咁好
想要高人工咪出聲
想走咪申請
洗唔洗咁多聲氣
無你授意老婆會咁煩咩
其實官網咁講得表示態度都好明確
本身馬總都講明會比多次續約報價你,而家係你自己唔珍惜唔好怪人
講真今年表現唔好得個上年,但又要加人工係咩玩法
隊內又無人高薪加盟,隊波又唔係賺大錢
走啦你
加薪唔係問題,但一年一份約煩唔煩D,今次仲要咁誇,4.5M跳個Double去到9M,國米開7M比佢都唔滿意
其實都覺得佢想走
你咪季尾同老細傾囉
季中咁搞盞攬炒
依加覺得P44真係好君子
想走就交轉會申請 走唔到都出盡力 未試過搞搞震
上個月都係傳阿記想買佢
但係佢一句嘢都無講過
重點係年年續,又獅子開大口,條八婆重要日日係唔同媒體講國米唔重視自己老公刻薄佢咁,馬總忍唔撚到,我都覺得煩,年年都R加人工
主場對快速名單都係無Icardi, 證明咗無傷都唔踢,已經去到紀律問題,呢次要屌到佢上天棚。
職業球員來,唔好咁小朋友,無得做隊長好hurt我地明,唔該用實力行動來贏返個臂章
而家個個賽前記者會光頭同啲隊友都話希望佢盡快歸隊,下台階比晒佢啦
同埋你咁既職業態度,仲有冇人肯出1億買你
自己識諗啦
蛆區輸一場半場就叫屌師躝啦dllm
仲要godin入波,開心指數x2
冇人出一億班膠層驚過佢
祖雲達斯 拍拍拍
搵鬥心朗黎打歐聯小組賽同16強
場均0。167球
新浪飛機文 - 1
拿傑迪錫是走還是留?《每日體育報》援引《米蘭體育報》的消息稱,拿傑迪錫距離轉會已經越來越近,他距離加盟國米只剩下一步之遙。

報導指出,國米CEO馬路達和體育主管奧西里奧已經秘密地同巴塞的代表進行了談判,國米為拿傑迪錫開出了一份3500萬歐元的報價,不過這並沒有達到巴塞的心理期待值,巴塞方面認為拿傑迪錫的轉會費應該為4500萬歐元,雙方還有1000萬歐元的差異。如果雙方最終能夠就轉會達成協議,轉會費很有可能會在4000萬左右。

《米蘭體育報》還表示,拿傑迪錫本人已經和國米達成了協議,雙方將簽訂一份為期3年的合約,而年薪也會超過他在巴塞的年薪。目前,拿傑迪錫每年可以在巴塞拿到550萬歐元的薪水。

對於去留這個問題,拿傑迪錫本人曾表態不想離開,但是,迪莊已經確定將在夏天加盟巴塞,另外拉比奧也非常有可能在下季加盟巴塞,這兩名強援的到來,無疑會進一步擠壓拿傑迪錫的出場時間,這也讓他動了離隊的念頭。
新浪飛機文 - 2
旺達怒斥國米:伊卡迪帶傷踢足三個月
2月21日淩晨,國米官方公告稱伊卡迪膝蓋無傷病情況。球員的妻子兼經理人旺達對此不滿,她表示伊卡迪已經帶傷踢了三個月的比賽。

國米官方公告中,由於右膝疼痛,伊卡迪在當地時間今早接受了掃瞄檢查,檢查結果顯示,他的膝蓋情況與賽季前體檢時沒有顯著變化。這就意味著,這位阿根廷前鋒的膝蓋沒有受傷。

然而旺達對這樣的說法並不認同,她在ins上回應稱,伊卡迪前段時間一直是帶傷作戰。

旺達說:「請停止這樣的表述吧!我提醒你們,毛羅(伊卡迪)在作客與拉素的比賽後就受傷了,醫生建議他不要冒險,但他選擇繼續為國米踢聯賽和歐聯!」

國米作客與拉素的比賽是去年10月30日,按照旺達的說法,伊卡迪已經帶傷踢了三個多月。
收聲啦八婆
開心
摩迪係最後一塊拼圖
得喇,你休息啦,等好返先去第二隊度體測啦,傷咗就唔好傾續約喇,一切照舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞