【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
射失
好撚假呀
學軌咁逼宮算啦,睇得好辛苦
都話比光頭過到柏爾馬後患無窮
製造人數優勢
平時冇練過,企位唔清晰就企埋一堆
希望ac 同羅馬加油
深夜睇波我可以忍,但係睇呢啲波真係忍唔住要屌
明明G5 JM歐聯無報名都唔用
你話冇人揀冇得講
但後面有jm, g5,c21呢啲可以用你又唔出點撚樣呀
下季i9,p44,v8同光頭唔該一齊走
見佢地踢波同場外啲新聞就好煩
卡里亞里呢種護級球隊見到隊波贏唔到都識換教練,換完即係贏返幾場
國米啲高層見到隊波咁嘅成績都諗住可以有歐冠踢?到今時今日仲留到係第三唔係球隊踢得好,只係競爭對手踢得差
依家季尾大直路,全部爭4對手都上晒力,就係得返我地仲踢緊西波再加82單嘢,等死啦
下季無歐聯踢無獎金無贊助
打回原形
永續光頭
好彩無睇
一唔睇又輸
其實上場已經覺得出事
上場入3球光頭佬一定以為自己無問題
但睇返第三球係12碼就咪撚計
第二球係你屌左成季先入左1球cut-in既poli,你真係以為
一唔睇又輸
其實上場已經覺得出事
上場入3球光頭佬一定以為自己無問題
但睇返第三球係12碼就咪撚計
第二球係你屌左成季先入左1球cut-in既poli,你真係以為自己係掂?
喂你後面失左3球呀
今場打一樣咪死硬啦
不如客觀d從打工角度去分析下光頭佬諗緊乜嘢,下季完咗FPP開始大搞, 佢以往成績,叻極都係啊二,如果國米佈局未來爭冠軍,他肯定不在騷靈的選擇, 問心嗰句如果你係佢會點
A. 好正面, 全力爭前四,希望其他球隊見到佢實力夏季會邀請佢教
B. 妒忌心重的話,國米入唔到前四,睇下你點大搞; 盤算你搵唔到一級教練,你轉頭平平地會搵返佢
C. 前四已經攞過唔少( 從羅馬年代計),已經冇挑戰性,反而有興趣攞個歐洲賽冠軍挑戰下,咁就不如排啲古怪又唔太掂嘅陣容,歐洲賽先發力,話唔定有意外驚喜,有其他歐洲球隊見到佢能力所在。
話撚左 之前俾光頭贏一兩場實出事

依家好啦 干地又請唔到了 前四九成冇 繼續永續光頭佬同佢班契仔啦
柒出前四啦 鳩層仲比機會光頭
著親呢件第三作客冇好嘢!
唔知羸過一定兩次咁大把

加埋四大天王同場更加仆街
教練:下季走硬啦,不如亂排陣
我愛光頭蛇
之前博洛尼亞呢隊西波都食唔到 已經無野好講
呢場食唔到係正常不過
其實仲有無人會撐光頭佬 想討論吓
到呢刻都唔明馬生張少諗緊或者plan緊乜
仲期望光頭可以-6捱到完季保4,而家係未對頭6既情況下已經跌返落去
如果季尾你係諗住換師嘅點解唔一早係仲有失分空間既時候換,我相信好似曼咁搵甘比平平地返黎打半季士氣波唔係咁難掛
反正都失分,比個替補領隊失拎經驗條氣都順啲
如果係唔諗住換師永續光頭既,對你地仲失望下季基本上唔駛睇又重復佢啲膠野
成日話前面做唔到佢要求,以琴晚場波既表現就算真係比返個迪斯高你都唔會太大分別,開季到而家死keep套form一成不變加上死攬契仔都抵抄啦

而家冇㗎啦,索性連歐霸都冇得打整獲甘既等上面的起決心換人好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞