【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
希望管理層係因為唔想而家亂上加亂先唔郁手啦
Agger
唔解決82問題都唔會搞光頭
唯一好彩嘅係LM開始上力
就算賣82都唔會即時死火
我都覺得係維持穩定先唔炒

大陸有人猜測馬路達可能都係干地推薦
穩唔穩定我唔知
總之依家已經前4不保
再唔炒真係歐霸都唔使踢

等睇下場隔離蘭皮阿迪入2粒贏波
前日傳莫拉堤同張生講叫摩佬教好過叫干地
之後報紙佬就傳摩佬返黎最小要有90M轉會費同要買佢要求既人
雖然皮亞迪真係好fit
但幾年d意甲神鋒都頂唔到第二季
睇埋下季就知係咪靚簽
好老實
老莫既管理意見毫無參考價值
希望班高層真係識諗
睇怕都要等到排第5先開始有野睇
但我好懷念老莫抄人既個種狠同快,
比著佢揸旗歐冠出局應該郁左啦
而家蘇寧既耐性有些少過左火
90m邊夠佢買
同埋要咩人,只要同老闆講
沒有簽唔到既人!
等條解左條ffp先開始組班先係最好
到時先定個教練人選
最同佢傾清楚個計劃再買人
雖然到時可能冇已經左個歐聯位
所以咪話唔知上層班人諗乜
你有歐冠個收入對你夏天組班買人各方面都差好遠啦
上個月大好機會唔抄到而家比光頭鳩下鳩下冇埋前4搞到得不償失為乜
ffp就算冇左但收入少左筆大數變相你投資又要多返
我諗唔通
雖然信任同耐性係好
但都未免太多了
奇怪在就連俾壓力光頭佬既新聞都唔多
依家三月先黎炒好似已經太遲
今季得三個月新教頭一定乜都做唔到
同埋3月應該要為下年組軍做野
新教頭摸得隊波黎就做唔切咁多野
呢個時候炒教練都唔會期望新教練做到啲咩,只係想有個新氣氛打多幾場士氣波挨到前4收工
而家已經傳到連艾歷利都有機會過黎教
之前就傳i9同迪巴拿互換
啲報紙佬係咪寫到冇野好寫
西班牙間馬卡報吹到皇馬見而家伊卡迪咁樣諗住出40-50m後價 假撚到
有名你叫賤種
當年買DDG都係出價賤到
本身CD-ROM ,但呢場見光頭佬啲用人調動就忍唔住申請帳號黎鬧佢
唔想再見到V8 D33,無防守力
四不像 換走asa個下我好驚訝,點解唔係換走普列坦奴 成場波無一腳正常 不過開心既係lm踢得好 尼恩愈黎愈好 自從82無得踢之後
初初知道光頭佬教好開心
點知原來佢係固執
死都要出V8 D33
你話V2大傷唔出 正常
但借左C21又唔多點用係咩原因
上場見到其實斬華同C21都幾肯做配合 幾夾
今場好明顯 P16 D33踢法好格格不入 無化學作用
D33啲波求其到 好似踢緊下遊球隊 下下大腳無目的踢上去 博逼甩人地
左邊基達傷左無計 但P44 下半季開始上番力 左邊問題唔算大
希望下季可以解決到右邊問題同搵隻攻中
尼恩拉番落一格同波叔掃中場
隔離蘭贏波
跌落第4
唔係拉素贏羅馬做左5弟了
有冇頭4都當今季玩撚猿
總於等到呢日,希望高層快啲醒,換咗光頭佢
反cup
第三同第四名係咪對下季歐聯無影響?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞