【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
佢都試過比人拎走隊長位
成隊得佢有資格講呢d野
佢個款都似有學識個堆
btw佢非走不可?無得傾?
始終想有個打得下既意人係度
條8婆真係好7
玩手段眼高手底 煲下啲大陸啲宮庭劇先啦
正宗小人得志 不學無術
最紅個期唔攪 件貨沉到價值跌左先攪事

唔通光頭玩政治 攪沉你再屈你續約
曾經俾球會背叛,球迷當佢狗咁屌(依家都係),俾文狗搣走隊長章搣得咁肉酸,借去森多返到嚟連no.都冇埋,去完侯城打返起有offer但係隊波唔夠中堅捱義氣留低又俾人當condom,都仲可以咁愛球會,呢啲球員去邊度揾,求下Rano約滿即走揾隊中型班,希望呢幾年可以睇佢踢多幾場波
佢今年都31
講真我唔想佢再係國米度坐冷板
係國米正選或者第一輪換都冇佢份
(如果光佬肯換下人我諗呢個post會少20%留言
所以都係要繼續)
佢去中遊球隊踢正選對佢係好事黎
球員有邊個想坐而唔落場先得架
國米而家對佢最好回應就係幫佢搵主好人家
唔好要咁高轉會費
無啦,佢季尾完約,一定走
正常球員都會想落場踢波,分手係對大家都好
其實我唔覺得佢依加有比狗迷當狗咁屌,睇吓外國科林同ig就知。自從蘭奴喺候城返嚟,大家對佢嘅評價都唔同咗,一方面係進步咗,二嚟佢無正選,無機會比人爆。佢喺場外嘅表現好好,一直都好忠心,又同球迷/隊友玩得埋。
其實我唔覺得佢依加有比球迷當狗咁屌,睇吓外國科林同ig就知。自從蘭奴喺候城返嚟,大家對佢嘅評價都唔同咗,一方面係進步咗,二嚟佢無正選,無機會比人爆。佢喺場外嘅表現好好,一直都好忠心,又同球迷/隊友玩得埋。
想問點解國米唔同佢續約? 定手機唔想續?
下年冇埋米蘭達
話就話可能有高甸
其實唔多夠中堅
佢想踢正選
Rano有開過聲想續約,係國米冇心傾,同埋冇話要一定正選喎,淨係話想要多啲機會
其實當米蘭達都要坐板時,其他人真係窄窄地,下季仲要有高甸,意盃同歐霸就有啲機,除非下年轉三中堅。為佢好真係應該比佢走,都唔後生,轉去意甲中游都有正選打,連Bastoni都得,rano都應該可以
啲人就係成日覺得高甸黎係咪暗示會轉3中堅(換教練)
不過轉唔轉都唔會踢得多,31歲又唔係絕對主力去中遊踢返幾年好波對得住自己仲好啦
同埋呢啲默默付出先係(真國米隊長) ,i9學下野啦
有高甸史堅Dvj
有少少大志都唔會嚟
最可惜佢喺國米既時間唔啱
之前無後防幫佢波
如果唔係佢國家隊會有份
(但俾我係領隊都會用蛆防線,同當年大馬命運一樣)
長期在外又唔係靚隊可以表現自己
希望佢免簽情況下有個好下家
最好今年有盃俾佢舉下
國米欠佢太多
主要係佢份約貴

佢去中游打正選收呢個價係合理,作為第4中堅就太貴
3中堅絕對可行
只要理解成史堅打防中就得

4後衞既防中史堅退後,兩閘齊飛其實就係3後衞
個時啲防中

加根奴
娒維拉
木丁+E
馬里加

得啖笑
史堅

My contract? We are very close to a renewal, I have a great relationship with the club."
As Inter were about to begin their match against Rapid Vienna in the Europa League, their director Beppe Marotta spoke about the state of the club off the pitch. He began by talking about Diego Godin's goal against Juventus, a player who has been linked with the nerazzurri recently: "Godin's goal? I am happy for him, we are in very advanced talks and it was a pleasure and a sign, but I won't add anything else. We are very far ahead and as soon as possible we could have an official announcement."

馬洛達指會盡快官方落實高甸轉會
中堅J死人
好想睇3中堅既威力
干地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞