【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
主要係Lm係中前場攞到個波做傳送同自己突破,如果換係82應該係2邊突破自己係禁區等食,咁嘅話82比Lm易守好多
啲借將一係易傷一係唔掂
暑假人腳又要大執一輪
卡拉莫係咪可以收返?
lm有時肯自己去波
相反i9一拎波已經搵緊隊友相對都易mark好多
勞馬視野真係好好,好清楚隊友位置
唔好講I9, 直頭成隊波得佢同JM可以知道D隊友走去邊而比波
P44係每次舞完一輪先抬頭搵隊友
呢場最大分別係di契仔生性,尼恩佩列錫都比返80%-90%貨出來。普列真係要諗諗點搞,無右腳打右邊偏偏唔識射波真係...
LM 可造之材,要好好開發
個人硬淨啲再練埋搶點
係廢老先啱
好似上面望落黎咁
lm真係錯有錯著
除左搶點真係冇野差過i9,亦更加符合光頭個體系
光頭唔轉踢法既,i9唔出就係最好既解決方法
cut in射咗咁多球冇球中龍 練吓洛賓軌跡已經好勁
呢場唔出契仔奴轉做出g5真係最好選擇,中場線好似比人解放左咁
B77 N14 都舒服咗好多
唔知平時練波練咗乜,佢自己都應該知自己問題,古天奴當年都唔識射波,最後都練到一招丫
另外閘位真係要同佢做多d overlap
P016擺明就係cut in左腳
但射又唔中龍
一定要有右閘上黎燒味
上季已經證明左G5加 B77 work
Lm
有d33仲講咩配合,換左先講
“We want to soften the tension and give serenity both to the environment and to Icardi. Companies must make decisions and this has been taken in serenity. I did not go into the specifics of the situation, but I, as the top company, explained the decision to Mauro.”

Marotta changes or not: “What we do is for the good of Mauro, Wanda, Inter and all its fans - Marotta explains to Tiki Taka - Wanda invitation to take our decision with serenity, which does not question the judgment we have on the player “.

On the possible renewal: “With Wanda we will see each other very soon to talk about this and we will make a proposal, then she will be free to accept it or not, but this has nothing to do with everything else.” Our official interlocutor is Mauro “.

馬洛達佔上風
一唔出伊卡迪就贏波,梗係上風啦
右閘上去燒味?
唔係唔得
首先有右正中場識補閘位先(v8就一定唔識)
仲有要個右閘有能力上到去(d33?)
仲要左翼要識入去中間同前鋒一齊前後柱搶頂
攻中唔入去就要識企禁區k角等射同防打反擊
咁高深(?)既戰術
都係叫poli回後俾右閘直接燒味上就算啦
所以出G5 同 Cedric可能已經解決曬啲問題
有幾場出左V2又係邊線脫胎換骨
佢老婆係節目又話i9唔會走點點點
簡單講即係冇人肯出1億要佢啦
條八婆喺球壇無地位無聯繫
你點去搵其他球會傾黎玩報價扭計
馬洛達啲老狐狸點會怕你
何況佢一向最唔怕硬撞
少東大陸佬底又唔會鍾意被要脅
一定會默許提早雪到你仆街
再買多兩個LM黎頂你
尋日睇到LM有球高波控落黎回番比尼恩果下

82一定做唔到
唔單係呢球,好幾下球不著地即刻後腳或者漏後第二點比隊友,完全唔會拖慢反擊
比i9做一定係先控落黎再慢慢搵隊友交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞