【Inter】國際米蘭球迷討論區25

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有冇巴打有尋晚既精華or 全場 link
我搵到個啲短到喊
你話你拉奧拿就驚你啫
你個死八婆無人識,其他球會點敢跳過國米搵你傾
我g持返連登巴打

【足球精華】我整左個精華網。不透露賽果!用香港譯名!每小時更新!
https://lih.kg/cgqmDT
其實尋晚都睇得出sam哥都清楚點防國米
個波係閘嘅時候就就4個球員企個正方型圍住
B77 / G5
2翼就後面補位
2閘就冇人出波就回比S37/D6後場大腳
但LM10同尼煙都唔係高大球員冇第一點
真係靠LM10有幾球走個靚位先做到二傳
講開完全唔會拖慢反擊,係LM同Poli先有,LM可以突破,又快搵到走緊位既隊友
Poli最後一腳無論傳同射都差!
Poli突破係一流,都好幾次搵到位起腳但可惜唔知射撚左去邊
P44好唔中意佢突破完落埋底先慢慢抬起頭搵隊友,雖然禽日佢搵到D33但好多時都偏慢,上季最掂果時,係完全唔洗望都知I9企邊直接傳出黎,今季I9拉出禁區好似冇左目標出,舞一輪傳後或者失埋控球
我未睇今場但我覺得雖然Poli最後一向都唔算好
做佢cutin 真係扯散到人地個佈防 射十球有一球靚就1:0

同埋你一cutin option多好多 直射 分返邊 俾禁區頂 點都好過你落到底 人地只需要企多啲人係禁區就防到
i9今日26歲生日
祝佢早日搵返對眼
睇清楚隻臭雞
Marotta also responded to Juventus sporting director Fabio Paratici, who said that Juventus ”will see“ what will happen with Icardi in June: ”We don’t want to sell Icardi, regardless of our decision to strip him of the armband. He did well for us and we are certain that he will keep doing well in the future too. Paratici‘s quotes? Then we will see what happens in June with Dybala too“, concluded Marotta.

型到
Inter CEO Antonello: “This year, the Settlement Agreement comes to an end. We’re working with UEFA, and by the end of April we will have reached a definitive outcome so as to be able to complete the path we’ve taken.”

張康陽:下個轉會窗會好過上一個
FFP今年四月完
終於坐完監
而家除左買到美斯
唔係邊個黎都唔J住
有好班主真係好緊要
比印尼佬揸旗肯定會加監
Godin都幾好J
理想: 射十球有一球靚就1:0
現實: 射十有一球靚就1:0
無咗下文,人地藍絲都官宣了。
希望快啲confirm啦,比我地有得J下。
仲係光頭教 唔教踢法 小花黎到都係散步啦
根據Sportske Novosti。報導,國米邊後衛維沙積高確認,自己將傷缺8-10個月。

去年夏天,維沙積高租借加盟國米,租期為一個賽季,有可選擇買斷的條款。幾天前,維沙積高因為膝傷接受了手術,由於將傷缺8-10個月,這就意味著他的國米租借生涯已經宣告結束。

「這不是什麼秘密,恢復過程需要8個月-10個月,這對我這種手術類型是很正常的,手術進行得很順利,這是最重要的。」維沙積高表示。

「我能肯定地說,在我百分百恢復之前,我不會復出。在我經歷過這些所有問題,和所有的可怕感覺之後,我本可以徹底放棄足球。但我的首要任務是回到最佳狀態,並且回歸到比賽當中。」

「我不著急,我回歸的時候會比以往更強大。」

V2
膝傷真係好可怕
82都自稱膝頭痛
佢風濕姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞