【獵殺惡魔】我係一個驅魔師,專幫人驅散妖魔鬼怪(三)

554 回覆
216 Like 0 Dislike
咩料
希望番外同True Ending填補到你嘅空虛
仲有一件事!

如果你哋鍾意我打嘅故,就入嚟Like下啦
雖然Like一個page唔係啲咩,但對我嚟講每個Like都好珍貴
同埋下次出文同出故應該會用埋FB呢個平台
所以拜託幫手

https://www.facebook.com/rooooseee/
其實我keep住追 只不過唔想上連登 我連app都無裝
好sad 好sad 好sad001
不過期待true end
舞巴好好休息下 雖然我唔係次次更文都留言 但我真係好欣賞你 寫得好順好好睇 有內涵 先會令到我想繼續睇落去 最重要嘅係會認得你嘅讀者 真心覺得你係一個好好嘅作家
雖然唔捨得呢個故 上連登少左樣要㩒入呢個po嘅routine 但我都好期待你下個故!!!加油舞b
Eeeeee啱啱㩒你上面條fb link唸住like 原來一早已經like左
好唔捨得呢個故畢竟個主題係我好鐘意嘅神怪嘢 加上小0個種性格好正會期待true end㗎
十卜
會唔會有80外傳?
支持

穆樞機最受歡迎又撚佢
點解佢成日都咁「型」㗎
咁就三個月
加油呀樓主,我都明白番做工keep住做自己興趣嘅事情係唔容易
樓主好賤 完故都要辮佢屍btw想問下佢有無自己打贏過人
仆你個街 好sad
200正皮了
咩啊明明就係大家最鍾意佢 成日討論佢
命運整定
戒上連登其實我除咗講故台都唔會上連登
多謝你啊星塵絲打我讀者唔算多 但每個讀者都會記住 特別好似絲打你成日咁用心留言
喺度出故都唔係淨係純粹出文 有時同大家傾下偈都幾開心
下次都要繼續嚟捧場呀
我都好鍾意神怪野 我諗都會繼續寫呢個方向嘅野
停手
其中一篇以80為主角
咩啊明明係大家最鍾意佢
一開始都唔預有咁多人討論佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞