籃球鞋集中討論區

223 回覆
6 Like 3 Dislike
kobe ad 低筒,kyrie low, curry6 3款都偏向硬既鞋底,切入夠快。想要緩震就harden3 不過外型唔討好。
如果仲搵到cp3 可以一試
adidas出返 Tmac1
外國出左一排十幾年之前既設計仲靚過依一年所有adidas 既籃球鞋。講舒服adidas 真係唔差某d 位正過nike, 但外型真係唔得
打咗十幾年籃球,著過Kobe kd lbj ki
根本除咗打傳統c位,其它位著kobe實冇死,kobe4至10 AD nxt360都著過,只要係厚鞋墊都好著,又貼腳,夠靈活似跑鞋,最鐘意著6,樣就最鐘意4,新復刻對黃蜂都入咗手,btw,7,10同AD好麻麻
可惜kobe 越出越差 360諗住會變番之次咁好著,但係qc 實左唔夠好。ad 系列普遍偏硬比係正代kobe 完全唔同曬 反而kobe mentality3 keep 返之前個水準可換式鞋墊你有kobe5 到11 既鞋墊同size 就可以換入去最衰係冇flyknit 鞋面。不過拎黎打下街場自己練下波真係冇得輸。

個人最愛kobe11 一代個鞋墊有3隻完全係睇個人喜好,平既有lunarlon, 貴少少就後腳踭air zoom, nike id 直頭有全掌zoom 好後悔冇買埋nike id
有冇邊款籃球鞋冇咁焗腳?我大腳汗,次次著完都濕q哂,對腳又臭對鞋又臭
買左KD12好撚舒服
上網見到對 kyrie flytrap 2 celtic 色幾靚 但官網又唔覺有得賣 ?
ig search 過 好似部份國家 nike 門市有賣

有冇巴打知咩情況
買對靚d既襪有用d
你依家著緊咩籃球鞋?想透氣d 就買網面既鞋,想好高透氣度既kobe ad nxt 360
用左新技術好似好正咁
lbj 既鞋依對個系列算少人著,如果你自己試完覺得ok 都唔怕買既,籃球鞋係消耗品打咩場都會蝕
住緊澳洲 nike 都唔見有得買但其他運動鋪有得買。可能要等下香港先有,唔想等就試下外國網買運黎香港
Converse 係咪係會出番籃球鞋?
有無師兄見到香港Adidas有賣 N3xt L3v3l CA色? 等緊佢出, 上個禮拜行過未見有
今日發售
其實有無巴打同我一樣
好憎而家d鞋筒邊用襪套型橡根邊設計
新著就好靚仔,著多幾次橡根一鬆左就好似好殘舊
有冇巴打玩波衫或NBA T-SHIRT?要特別D款都係直接US NBASTORE訂?
對n3xt l3v3l有d興趣,不過驚筒高太貼著戴唔到護踝
旺角新個堆Adidas Marvel鞋已經開始賣晒, 一間無晒Iron man, Back Panther, 一間就無晒Captain America唔知依d特別色會唔會返貨
Thx bro
台灣nike都有賣了
香港仲未有消息
Facebook有幾間代購成日都有特價 都幾抵買
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞