籃球鞋集中討論區

223 回覆
6 Like 3 Dislike
乜kd12出左啦咩
前幾日買左11
Eastbay特價買左對Kyrie4,運返香港先520左右
腳闊開頭覺得細,但著耐dd就撐鬆左
又幾好著
Eastbay買鞋洗唔洗好似amazon咁要搵集運?之前剩係試過搵fd買,想買返harden vol2
我係用集運
當然直寄都得,不過貴d
Eastbay好多舊款鞋都搵到,可以try try
搵到呀,仲有四隻色,90美金
著緊Kobe NXT 360, 輕但個底好易爛, 唔係成日換鞋既唔建議買
邊間信得過
咪有人話去eastbay買
又要睇comment又check又研究
我搵到對唔係made in China既你同我食左佢?
試過curry6 腳感偏硬但係比之前1-5代軟,唔知落場咩感覺
Crazy explosive 好似幾正
真心想試下curry系列,特別curry6外型唔錯
之前買過curry3 但係變速上籃之後磨損隻腳,跟住就冇買過curry 直到第6代話轉左中底想買但係試上腳都係冇nike adidas 咁舒服。個人覺得kobe ad360 最舒服,其次就adidas boost 系列。pg1,2都買過性價比幾好
前幾日係footlocker買左kobe4,以前出個時仲細無錢買,聽講好著,有無巴打著過新個對?
邊款新個對?復刻kobe4定係kobe ad360
復刻kobe4,好似話得後半掌zoom,但呃人有全掌zoom 伏撚左
唔係呀上網睇左前掌係lunarlite 泡沫黎,後掌先係zoom
復刻球鞋正常黎講唔會好著過依家出既球鞋,始終鞋面透氣支撐冇依家flyknit primeknit 好,其次中底依家高級既都用react 同boost。
之前hyperdunk2008 被人踢爆左得半塊zoom 同原始版本唔同Nike 依家造工好差pg2.5今日被ZION 踩到爆左
之前對KD10 著左唔知有冇半年 成塊鞋底膠甩左
冇打街場用 打左10場室內左右
驚左唔敢再買佢 最近入手左harden 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞