籃球鞋集中討論區

223 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇籃球撚一齊討論下新出波鞋?
今年New Balance幫Kawhi出籃球鞋,條宣傳片幾正:
https://www.facebook.com/nbhoops/videos/452764341927404/?v=452764341927404
但個背隻D字型好柒下...Times new rodman咁

2019 All Star版 PG 同 Kyrie,今日9點開賣
Kyrie 5 Link : https://bit.ly/2Na3qyhh

PG 3 (係nike官網搵唔到Link)

今年KD 11 Aunt Pearl, 覺得上年淺粉紅靚D, 不過有儲開呢個系列既人應該都照買

都係一陣9點賣: https://bit.ly/2S7mvC2

自己玩開Air Jordan,想入Curry 6 all star

其實UA好冇著,有冇巴打分享下?
Kyrie已極速賣晒
唉。岩岩9點想買...排隊排到sold out
見到kawhi對鞋好似返左2000年咁
Kobe 4 有冇消息?
harden 3好冇著
利申 著緊harden 2 好舒服
寫全名
同個字形 好撚柒
係個字型出事,times new rodman字型咁好柒
好似02分已冇晒,呢對都有得炒咩
自用呀
但出面又唔見炒post
係囉,就係奇怪冇得炒都咁快賣晒
出面nike應該有賣掛
Pg3邊度仲有黑色面透明底賣

Nike個網搵唔到pg3
香港未出
原來係咁,見啲人話穩定性幾高,想買對睇睇,唔該曬
今年D籃球鞋係唔係adidas 有boost底果D贏哂?
我見好多鞋評網都係評Harden vol2 & 3同Marquee Boost最好
個人認為pg or Irving 性價比最高
kyrie 5好多都話後腳得Phylon底硬到仆街,我人重好似唔岩著,雖然好好睇
等靚色入對pg3
Nightwing講到好正咁
高啲budget 可以考慮kd12/lebron 16
都好舒服
試過KD12,腳闊試大一個碼都著唔到
但真係幾好著
我重諗住買kawhi
想買LBJ 16 BHM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞