籃球鞋集中討論區

223 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇巴打有留意下大陸鞋?
wade個對個樣同做工都幾得,但千幾蚊買大陸鞋過唔到心理關口
買球星line無咩問題嘅,其他就
crazy explosive 真係最好着, 但係個底好快收皮,我果對個底已經露咗boost出嚟
之前著過wade3 好普通冇乜驚喜如果唔係特別鐘意個位球星,性能上nike adidas 會更好。
依到長打室內會keep 得好d, 我買個陣都心思思exploaive 定crazylight 好explosive 淋好多但我覺得好快玩完就買左crazylight, 唔知依家邊到仲有得買crazy explosive
反而最有d興趣買marquee boost 睇reviews都話幾jeng 但唔知岩5岩內線打法 同埋唔知幾銀
外國賣usd140 換番香港1080, 我諗定價差唔多。
普通High post 拎波打,轉身切入,我諗冇問題既最多著高筒版本。Ingram 都係著低筒
佢依款球鞋似hyperdunk 啱曬5個位都著得。
唔該哂 等下eastbay幾時有折就入
呢隻色幾靚
我都係望緊呢對,easybay宜家usd100應該減左了?
返大陸見李寧唔少wade既鞋有啲心動,不過大陸鞋嚟講算貴
大陸鞋主要都係kt 同wade, kt 好似平過wade. 鐘意2位球星咪去馬,wade 仲要最後一個賽季
有無清知邊度有crazylight 2016款賣?
無我就訂amazon算
我諗香港應該冇得買,2,3年前既款。我對上一次仲見到有得買係18年頭九龍塘giga sport 有得買。
邊度有平既jordan買?
Kt今年個款麻麻,不過平過wade
Btw. 今日wade絕殺型到震
wade 既鞋有特色好多,想試kt 但香港好似冇行貨。
今日有Lebron 16 low同AJ4

http://bit.ly/2SyetT3

http://bit.ly/2H8Lxix
今年好似冇march madness 既鞋出仲未有消息
宜家街鋪仲會唔會有LeBron soldier 12 賣?
今日有aj9賣

https://bit.ly/2XLuBEM
見晒旺角都唔見仲有crazy explosive
香港好似都係得返間ig shop 有唔知真假,但有正貨商店logo再唔係就要amazon 搵
我諗緊試唔試rose 9
之前著過rose 2.5好舒服,但著咁多年都終於甩底要買對新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞