籃球鞋集中討論區

223 回覆
6 Like 3 Dislike
Harden 鞋個樣唔討好我自己入左對crazylight boost2016 all star 版著到依家都仲著緊不過我經常性著唔同既鞋所以keep 得唔錯oost底真係贏nike 好多
原來footlocker有
Footlocker US 上網買,寄返黎
原版係全掌,retro講到明改左
半塊zoom係早幾年唔記得大陸版既hyperdunk 2014定2013,講到明前後zoom,但實物得後zoom
香港版冇事

未著過boost底,邊對最好?
Hyperdunk其實唔錯 打室外室內都可以
pg3 係今年新出既。 pg2.5係 pg2既外型加上pg1既魔術貼
crazy explosive 之前好多人推介。harden 都多人著,但我就覺得crazylight 同explosive 靚好多
你睇zion著到爛底就知質素啦
其實都ok嘅,只不過而家nike造工真係差
有冇人知PG3 ACG香港幾時有?
我自己著過pg1同2覺得好著既,不過造工差係真,我nike id 一對整出後有d 膠水漬同啤得唔靚。zion 著靚我諗都係個特例子,始終香港都冇zion 咁樣既生化人普通正常人打下波唔會咁易穿
有冇巴打知香港邊度有得賣Kyrie bhm
最好就唔知 但係harden vol 2好撚舒服
利申用家
買左adidas 對next level 整體係我近期著過嘅鞋入面最鐘意嘅一對。
另外等緊對byw X,香港出得好慢。外國出左兩個月都黎緊頭
著緊lbj16 同hyperdunk x

XDR底打街場真係抵玩

來緊想試下air force max

Adidas 有冇咩鞋推介比內線人著?
最緊要援震同保護好,仲有方便轉身
咩色?我見香港出左幾隻色
呢期nike唔掂咁喎, zion爛PG2.5, KOBE4 PROTRO搞成咁
kobe自己都唔好意思掛, 講明protro係performance retro
下對等harden 3或者margquee boost減價
我淨係見到出街個對byw, 唔見籃球版byw X
早幾個月係旺角adidas已經見到籃黑白個對byw x
銅鑼灣Adidas original 都有黑白個對byw x
係!?可能佢放左係original個邊無同其他籃球鞋一齊放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞