籃球鞋集中討論區

223 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇人知邊到有LeBron Soldier 12?
有冇巴打知邊度仲有PG2?
你咩size
琴日去葵涌nike outlet有對白色10號
你睇睇
如果想要低筒得黎又要強避震既有冇推介
利伸:室內外都會打
Lbj 16 low
有冇巴打著 kobe ad nxt360?
推唔推薦新手買黎打波
最近係outlet見到
拗完柴買返低筒定買高筒好
btw 買左個mcdavid既護腳
你打開咩位?
網上評價cushion幾好, 但唔襟磨, 打街場好快玩完, 打indoor無問題
新手成點先 你會唔會成日打波?打開街場定室內?你咩打法?
如果你成日都打波又打開街場仲成日鏟底咁就完全唔建議佢鞋面好薄我諗打幾鋪街場鞋面穿洞都似不過佢係我著過中底最柔軟既鞋。 純射手又打室內都ok 既不過睇你點樣打波啦都係
我自己成日first step 鞋面好快磨花,所以都唔d 薄鞋面既籃球鞋。
如果你岩岩學打籃球諗住玩下,我會建議hyperdunk 系列都幾好著
買中筒既球鞋啦 如果你成日拗柴又唔想高筒kick 實隻腳買咩鞋都好自己練好d 動作就冇咁易拗柴
室內外都有打,我見outlet 賣6百幾,著落又幾舒服
想買黎打, 之前一直著普通跑鞋打.
我個FD有對剩打室內半年都見到蝕
打街場應該幾個月收皮
咁大獲
如果你切入型打法鞋頭好快穿,會好似跑鞋咁600左右價位pg2.5 會係唔錯既唔洗擔心pg2.5 單新聞因為香港應該冇人好似zion 咁有力
依對鞋好舒服但佢冇出下一代同更多配色應該真係好易殘,但我睇nba 同kobe 都冇著過除左岩岩推出個陣,佢地寧願著返舊一代。所以我都放棄入手
想問下香港仲有邊度有hyperdunk 2017 low買?
有冇介紹
筆直500左右 粗用
跳起踩人腳落地真係冇得避
500左右都係pg2.5 如果仲有既話,一係加多200 左右kyrie5 不過鞋底偏硬。最近都好似冇咩中筒鞋
Pg3點睇
識人有優惠大約600蚊
街場打guard 同成日鏟籃,除咗kyrie仲有咩鞋推薦?
其實pg1到pg3 個感覺唔係話好大差別,個人黎講著得舒服依家我都仲著緊pg1同pg2,等緊pg3靚色就入手
睇下有冇kobe ad 低筒,鞋底偏硬起動夠快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞