|Switch討論(112) 新情報: Tetris食雞, 符文工房5, DQ11完全版, 叮噹牧場, 薩爾達織夢島..

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
日本一年四季都係
Amazon特別典藏版有咩分別
等日森出左特典先訂
E加都重係item未定
其實可以訂左先,唔啱心水先cut單。
好過到時你想訂都冇得訂。
Amazon.co.jp限定】アイテム未定 付
唔要就平千零円到

仆街芒叻膠送Pokemon膠水樽
任地獄奀星大亂交就送大亂交logo杯墊

不過ASTRAL CHAIN送switch抺mon布一條
邊有咁多任豚
https://www.youtube.com/watch?v=QYViGYgMlso
海腹川背Fresh! ワールド紹介『天空』
Switch 個底座唔夠半年竟然壞左,駛電視無訊號,試左幾條HDMI 線同 mon 都係咁。個底座仲要唔係成日用,打大亂鬥之類ge game 先會輸出電視,巴絲們大家個底座係咪都咁易壞
2年,未有事
你係咪未開電制,個dock要通電先駁到電視
是咪插得少反而壞
我果隻未壞
首日到依家
dock 盞綠色燈著左
當年喺狗源買大使機嘅巴打們
你哋個特長保養差唔多過期啦
有啲咩要整好快啲搞掂佢
Hdmi線有無插實?電視個hdmi口有無事?
個dock得塊電路板,理論上無咁易壞
Serebii.net:

Seven years ago today (UTC), Pokémon Black 2 & White 2 were revealed.

Three years ago today, the Sun & Moon trademarks leaked
兩個dock一個兩年一個大半年都冇事
女友果部佢唔識搞插錯hdmi3
佢以為插左hdmi1綠左玩唔到 最後改番先玩得
最後一次駁到,電視畫面突然黑左再著返,但解像度變左480p, 之後我off左switch 再開(無離開過dock, 之後就駁唔到了
我專登插實啲都唔得,之後去左朋友屋企借佢電腦mon試。個mon插電腦無問題,原條hdmi線轉插switch就無畫面了
搵唔到勇者鬥惡龍 英雄集結
記得無錯要今年7月先出美版
等個標題都咁鬼耐
今晚先開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞