|Switch討論(112) 新情報: Tetris食雞, 符文工房5, DQ11完全版, 叮噹牧場, 薩爾達織夢島..

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
未見坦克腳添
等正式版啦
坦克同四腳有啲難
不過之前PV好似有部逆關節
點解隔離個post都推到就黎爆post....
不嬲老任有大作出/公佈後就會係咁架啦~
痛失戰將!「Bayonetta」系列總監橋本祐介宣布退出白金工作室
小學雞落唔到台係咁上下,你睇佢"證據呢?""你又知?"咁就知佢根本無晒point但又落唔到台
Bayo 3
炒起個大叻
琴日大叻小泉先講完魔女3鋭意製作中..
可能接近埋尾
Cdpr 就出cyberpunk 2077
呢幾個月都有員工走
我覺得佢個劣幣觀點好前衛.
我從來只覺得game廠炒冷飯係cap玩家水, 賺下奶粉錢,
呢家野願者上釣自由市場無乜問題.
唔知原來會仲會影響D新game質素, 發售日delay同埋成個業界風氣
認真呢樣冇證據都係鳩估
同CC台係咪有5毛一樣
第二集都叫冷飯
咁mariokart同埋其他Wii u直port嘅叫咩
或者今集冇預佢
調佢做其他Title
做完走
amiibo ポケモントレーナー(大乱闘スマッシュブラザーズシリーズ)[任天堂]《07月予約》

屌你老母唔出leaf醬比我
屌Ultimate Zelda呢
你地都好野,對住個傻鳩打成萬字教仔 傻架
好驚爛尾
我反而唔明點解舊game一定係劣幣,jump force gundam breaker果啲新game先叫良幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞