|Switch討論(112) 新情報: Tetris食雞, 符文工房5, DQ11完全版, 叮噹牧場, 薩爾達織夢島..

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
美版dq11s由美任發行
有啲期待喎
今次大叻有成差唔多10分鐘Square Enix野
DQ11S, DQB2, Oninaki, FF,陸行鳥
咁關照
大戰post好好睇, 成日學到新野(認真mode)
DxM打晒4關
之前睇樹屋打跌第4關Boss把炮執起射一起
返到基地就會有把仿製品
我照住做都唔見
係咪試玩版冇?
隻DQ出中文引人玩多次
呢隻先係正式版
諗住如果switch冇中文就買ps4版
宜家唔洗諗
入去睇都廢事,見到d on9 cm都唔知回唔回好
回又哂時間到時易同人罵戰,唔回又頂住頂住
又諗返起信長 X Pokemon
幾時出續作
Tetris99好緊張
第一場就第六,之後大約玩多十場左右都係最高拎多一次第六
然後終於贏到一次,興奮到嗌出嚟
好在最後的對手無追打我,我喺最頂3行捱咗十個方塊先連推幾吓殺咗第二

去到最後十個人,速度好快,玩唔慣,只可以KEEP住消唔死
仲未睇得明被打時紅色同黃色有咩分別
同埋唔知殺人拎blade有咩用,可能係攻擊力高D掛
痴線 明明係出左幾百年既驚
點解可以咁好玩
仲要我之前一隻食雞都無玩過

聽講switch無game玩
Btw,睇黎e3前應該會再有多次direct,
Mario marker 2 6月出,唔會得果分幾鐘咁少既介紹就完,仲要日子又未有
如果下次播片係e3咁又太遲,下次大叻又坐底2個新既大title,今年下半年真係
話說真女神轉生係咪已經冇咗件事?
Atlus 19年重點之一
Catherine 同PQ2都出左
淨返真女5
今年點都會有消息
Pokemon, 動森
夠年尾玩
唔係有呢個大叻,我真係認為老任未來谷手機game
其實老任一年唔係得一個direct既
之前見你果番偉論睇完膠都廢事比
邊估到佢等PS4 3大作出埋先大叻
擺明放棄左個春天比你,主攻下半年
Tetris99好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞