|Switch討論(112) 新情報: Tetris食雞, 符文工房5, DQ11完全版, 叮噹牧場, 薩爾達織夢島..

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
唯一可能性就係好似B2咁出錢
以依加軟任既關係都唔出奇
應該唔關M$事
惡意收購可恥
但版權唔係m$有份咩
好似放棄左trademark
幾時有fable
如果係真啲話白金就快變血汗工場
200人要handle咁多project
想問早排出嗰隻dogs and cats係唔係得全日文冇英文介面
變到成個老任第2方咁
老任明顯已經做左佢最大果個客
又astral chain,又bayo3
隻astral chain重要係第一隻版權到有落白金個名
bayo版權都係得sega
差Nier
白金正式加入
老仼最忠誠 第三方
新手最近買switch
見佢過一排又出pokemon 咁舊個隻pokemon let go仲買唔買黎玩好 定直接等新pokemon??
你可以選擇買曬,新個隻應該十一月先出
trademark同ip兩樣野黎
https://www.microsoft.com/en-us/legal/intellectualproperty/trademarks/en-us.aspx
按"S"果邊

一係唔好咁極端,老任出錢M$唔收版權費然後隻game出Switch+XB1版囉(賺蝕都老任佔大頭),咁樣M$應該ok

不過老老實實回帶睇返隻game既trailer,有咩吸引力令老任執返,又唔係Bayonetta果D本身評價好高既
隻daemon X machina都幾失望

fps低到離譜
無射擊感/打擊感 (低音太少)
lock on唔係咁容易睇到
大家地區係咩 如果上網買game唔同地區價錢會唔會差太遠
聽講呢啲問題全部都可以喺AC搵到
希望佢lock 30fps

日本仔玩到高達咁
https://twitter.com/yurai0q0a/status/1097023582964600832?s=21
其實唔洗lock都會射得中
想問下逆轉123合集有冇中文
如果係更新先有既話有冇話要咩版先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞