|Switch討論(112) 新情報: Tetris食雞, 符文工房5, DQ11完全版, 叮噹牧場, 薩爾達織夢島..

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
開始本能地sense 到啲T嘅窿
但係儲起粒T嗰陣出SZSZO 真係崩潰
不過呢場係第二場刻意砌Tspin
我已經好滿意
本能反應咁用Tspin 指日可待

係唔係bug咗?定我唔識睇
點解11號玩家仲有條watch out 線,但照計應該已經KOed
我好似仲有2 attacker bonus,我就咁消1行(無combo)都send 2 出去
定係我理解錯

最後係我嬴咗,第2至第6位都係我KO
有4badges就係任性
好似D人話唔會好玩過第一集
同埋第二集要用一對joy con先控制到,因為要控埋射擊方向(好似係)
第一集單joy con就得

利申,兩集都無買,但有玩過第一集
Thanks咁唔買呢隻 買閃避球好似仲過癮
我啱啱有場都係咁,而且位置剛好就係你幅圖的11和67,而且佢地仲會攻擊我
哆啦 A 夢 牧場物語
Scalebound could return as a Switch exclusive, according to a new report
Switch update 7.0.1 released
Daemon x MACHINA 問卷已寄
咁快又更
又引我買
去日本想買番部
ゲオ新品ゲームソフト週間売上ランキングTOP10 PS4「JUMP FORCE」が初登場1位! 1位から4位までをPS4の新作タイトルが独占!

咁既垃圾都咁賣得,唔怪得笨大繼續出D屎俾你地買
如果老任出一隻咁垃圾既半完成品
早就比人開post圍毆
ps4果邊勁多糞作完全冇人提
PS4 出糞作咪盡量唔提 當冇出過
唔係冇人提
係廢撚到費事提

索索:明顯呢隻係佳作, 係未到神枱級咁解, 剩係畫質都好過老任隻大亂鬥
隻jump
先唔講佢3d模型膠 畫面花動作廢 講唔啱口形
9成劇情低B弱智冇語音 係咁打重複敵人
選角混亂反派又小 bgm又難聽又冇作品音樂
講最基本既戰鬥都做得好差
平衡性差 畫面亂睇唔到角色做緊咩
隻隻角色攻擊模式又一鳩樣
得特殊技同覺醒技區分
咁都賣到10萬以上真係奇跡
靠Jump個朵先有咁多咋
https://www.youtube.com/watch?v=F2kkjwGipn8
Mario Tennis Ace新增角色賓賓奔奔
上年e3到宜家落足力宣傳
點知都係垃撚圾
笨大game真係咪撚再買
佢Trailer係吸引既
但到成品就Downgrade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞