[航空]連登飛機膠討論區26

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
想問下有冇ching 知 星期6 班cx135 爆唔爆
都幾爆吓
cancelled flight單嘢搞到大陸佬淆底
十間有九間LCC都臭朵㗎啦
老母點衰法有排都追唔上唔夠ryanair
最後啲人見到個價錢咪又係局屌

不過至少鬼佬依家制定好套operation model唔會太大獲嘅
只要專注飛日本線 唔好走去開埋d三四線支那城市 應該十世都唔會死
日圓變番十算都唔會死嗎?
專注三四線日本城市
港豬再窮都要去日本
JPY100:HKD11 都照去啦
最多cut班
不過cut極有限
點都係會多人
唔會比佢升十算
之前升到7.8即刻少曬大陸人去購物🤭
10算係之前個傻撚咗政權嘅傑作嚟啫
買新飛機飛東北,長做長有
巴基斯坦昨派戰機空襲印屬喀什米爾,聲稱擊落2架印度戰機,讓印巴緊張局勢升級。巴基斯坦今日繼續關閉領空,影響全球數千班航班。泰國航空(Thai Airways)宣布取消當天飛歐洲航線;新加坡航空公司宣佈,從新加坡到倫敦的部份航班要在中途停於杜拜或印度孟買加油。

巴基斯坦民航局指,所有國際和內陸航班進出巴基斯坦均被取消,「直至另行通知」。

泰國航空基於巴基斯坦領空突然關閉,宣佈所有2月27日至28日的來往歐洲航線均取消,當中包括曼谷來往倫敦、慕尼黑、巴黎、布魯塞爾、米蘭、維也納、斯德哥爾摩、蘇黎世、哥本哈根和奧斯陸的航機。泰國航空正等待空域授權,以便有其他路線取代。

其他航空公司則重新安排航班,部份要加設中途站以便飛機加油。新加坡航空公司宣佈,新加坡來往倫敦的部份航班要在杜拜或孟買加油。航班資訊網站flightradar24 顯示,巴基斯坦領空周三已沒有飛機進出。

巴基斯坦軍方表示,周三在巴國的領空內擊落了兩架印度戰機,並活捉了一名機師。印度政府承認損失了一架米格21戰機,但也擊落了巴國的一架戰機。
飛機都見到你
香港經濟差先會少人去日本
十算啲人最多洗少啲, 但唔會去少咗
今日賣飛行服務隊郵票
原來 LX 行巴基斯坦
CX 行烏茲別克同土庫曼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞