[航空]連登飛機膠討論區26

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
就算英國換到, 都未必有slot同人俾你咁做.
London唔係有crew base 咩 係唔知有冇350 crew啫
LHR一定冇架喇 我諗都係諗LGW/MAN
有crew base唔代表d crew肯同你做美國雞.

之後又要運返d crews走. 同埋有cabin crews但未必有機頭多.

同埋有試要落客, d客都未必有visa入英國.
*萬一有事要落客
Divert分分鐘麻煩過原機折返
好撚心啦
人死咗都加因字開頭
柒到盡
如果當日甘泉用320 737飛短線
今日間公司應該入左恆指
一切都係神嘅旨意
We are pleased to announce an order with Airbus for 40 A330-900neo and 30 A350-900 aircraft, worth US$ 21.4 billion at list prices. We will also take delivery of 14 more A380s, taking our total A380 order book to 123 aircraft. #FlyEmiratesFlyBetter

https://www.facebook.com/158307244279033/posts/1923809837728756?sfns=mo
肥婆竟然死唔去
廚叉AKL 終於都停
上年呢個時候重要一日兩班
EK 又救Airbus ,787 訂單確認無望
前幾年一野cut哂啲A350唔係好型架咩
生到2021,算唔算收皮
之前EK先大大聲大Airbus,依家又落返order
到底佢地係咩關係
中東佬議價方式,識條鐵
敵國卡塔爾
EK善堂
但A339同A359會唔會Overlap得好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞