紅十字會經常告急的真正原因

556 回覆
4292 Like 12 Dislike
唔係我批准喎老細,有事應該搵大陸公安部。
都唔係既,近排(2019年2月)都轉咗軚,話香港承擔人口能力有限(大意)
但一星期前何kai明議員係d100為單程證同phone in觀眾互屌
https://www.youtube.com/watch?v=e2yCsJU4BHQ
每日百五個香港人
Sorry無聽呢段,返屋企聽返。
咩護照?
平時好鐘意抄post的共狗01呢
做咩呢次唔抄
睇來今年可以開始唔捐血 反正用果d都係R字頭
唔需要自責
大奸台不嬲出古惑呃左唔少市民

幫單程證係搵
選唔到的垃圾-何kai明
唔選的老人-泥膠糞,吳志森
好呀,水派多的匪解軍落來無償獻血
包括支那紅十字會?
有次做手術輸咗包血,個支那人話我包血唔少$,我完全冇血=$呢個概念,因為我同身邊嘅人平時都捐開血,嗰次之後令我有d唔想再捐

btw唔明點解有d醫生對支那人好過對香港人
無呢回事,只係因為部分大陸人有錢睇私家
你比同一價錢, 香港醫生都唔會對你香港人差

香港兩大賣港界別係飯民手下的社福ngo/教育界
因為要靠新增人口問政府科水
而家仲有免疫治療未期都仲有七成機會醫返好!!
我捐過兩次,兩次都暈底左
所以唔好再捐
一於拉隊走
http://www5.ha.org.hk/rcbts/hkarticlelistview.asp?nid=274&bid=6&sid=0&MenuID=2#.XGORHjMzaUk

為表揚企業或團體對捐血活動的高度參與及對企業社會責任之貢獻,中心特別頒發《給血聯盟》章,包括金、銀及銅三個級別,於大眾媒體及社交平台公開表揚他們推廣無償捐血文化的努力。

吸血聯盟章
真係當正香港人血奴
仲要殺到上公司老屈
Push
有無紅十字捐血站職員爆下料

捐血都唔覺見到有新移民去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞