紅十字會經常告急的真正原因

556 回覆
4292 Like 12 Dislike
有至奇,只想做貪官發達。
事實係大陸人死都唔捐血唔得義士
義務工作發展局avs 正式註冊義工接近0大陸狗

你套計劃係益唔到大陸人,李柱鉻第一個反對
事實係大陸人死都唔捐血唔做義工
義務工作發展局avs 正式註冊義工接近0大陸狗

你套計劃係益唔到大陸人,李柱鉻第一個反對
用咩理由反對?
成個計劃無一粒字講過大陸人

邊個反對即係邊個睇唔起大陸人歧視大陸人 即係邊個反中亂港想港獨
用咩理由反對?
成個計劃無一粒字講過大陸人

邊個反對即係邊個睇唔起大陸人歧視大陸人 即係邊個反中亂港想港獨
中學捐過一次 純粹想知血型
你去加拿大睇下仲好笑
成班大陸狗/香港離地中產又開台刷曝光, 因為想比共產黨睇中做政治中介
自稱華人代表的一街都係

一講到做義工回饋社會,呢班人立即潛水好似死撚左
咪話你歧視

理由再膠黃屍都受
主席 我要求點人數
R字頭 使用人次
支那紅十字會支那港支部會公開?
支那紅十字會支部
d新移民眼中冇幫助別人概念,全部都係$$$。
上次去執膠真係一句匪語都聽唔到
但係會有大陸人來港光顧私家醫院,無理由捐血無償協助私人業務
健吾forward左呢個post
大陸人Qunwei Zhang發顛抹黑

https://www.facebook.com/qunwei.zhang.90?fref=ufi&rc=p

其實最仆街係班大陸人幫中共周圍偷野
搵夠係唔會留係香港,又會轉國藉

現在外國已經可能禁醫療器材輸出香港
唔係講公院排唔到,有錢去養和都無機用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞