【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
5毛雞
有無人玩project japan 時,啲班馬線同某啲路變晒黒色?

(我用mac 機玩
呢個post好似冇咩人討論咁
係班新人入來先多返discussion
呢個post咁耐,係咪要開返個新post先多d人討論
推爆先,頭po要諗下點改
好心俾之前個樓主開過新post啦
彈出嚟導人入你個舊post, 個post成年前根本推唔郁嘅
PC顯示卡都直昇機咁,Mac機應該都扯曬蝦。
幾時有雙層巴士MOD

無玩過 OSMI , 但呢個應該真實好多。
我係上個post樓主
各位有興趣可以開個新post討論 多d人玩
呢個post太耐啦 推極都唔會推得返去前面
不如開過個新 依家連評分都做唔到
我都好想負皮你
享受下0負皮既時光
大佬呀 講緊討論post呀唔係圍爐post呀 你負皮我都叫有互動過呀 依家連互動都做唔到點留新人入 我都係單機打左好耐想搵人一齊玩下
不如開個新post用返上個post名加個(2)算啦

呢個post名根本完全引唔到人入黎,又推唔郁
貨車GAME討論
此帖文已停用,請在以下帖文集中討論:
【西班牙我來了】點解euro truck 咁耐玩 玩極唔厭 #2

https://lihkg.com/thread/2304989
OMSI 出London addon 啦
OMSI 畫面又唔靚,又lag
美國版啪啪啪
岩岩買咗euro truck
唔知咩事create profile嗰度係咁彈game
打緊名就彈 知唔知咩事
你可能用倉頡或其他中文輸入法
你試下轉做英文輸入法
因為我都係咁,佢default左我中文輸入,我一打字,就彈game
我襟shift 轉返英文輸入先無事
我係早幾日買左個bundle, 用唔用到最新嘅promad? 定係要買哂啲DLC map先得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞