【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
https://truckersmp.com
Register account 跟住download
長程運輸係for你運貨既距離越長就越多錢,睇你目標想揸長途定係其他
新手技能應該點加
加技能個度有得睇邊項技能既經驗值同錢加成多啲,btw我新手個陣慳油最後先加
咁應該每個都要加下,除左慳油,我建議可以加左危險品同急件先,之後賺到咁上下可以請司機
我係mp都好少見到真人,其實d玩家係邊
其實係因為mp而家未update到最新版本,所以冇乜人
同埋去左一個地方之後 無工作可以接返去 咁要做d乜
無工作唔明咩意思,係咪講緊有時個list度冇job
岩阿,因為我無私人車 所以而家可以做d咩
快速工作個list應該唔會冇job,試下restart game
真係無曬快速工作 無辦法啦
你玩緊mp?
係阿 但頭先mp 仲有 job 唔通係佢自己ser問題
Mp 有時個job list係會bug左
要等佢自己好返?
快速工作就可以試下restart game 睇下得唔得,用私人車就易搞好多,再唔係你可以試下開單機一次之後再開返mp
利申:我未試過係mp快速工作會冇job做
運貨中 反左櫃 其實係咪一定要放棄架啦?
可以用自動存檔去番未炒車之前
想問吓有ETS 2有時高速公路封咗去目的地個出口,晒咗幾個鐘調頭之後第2個方向去目的地個出口都封埋要點搞?
你係咪較左咩隨機道路事件?個功能可以較低啲
較低咗個幾率既喇
夾硬行路肩之後前面條路封晒,想call 拖車又拖返去個遠啲既城市
較到最低都係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞