【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
冇記錯嘅話每個新車庫都一樣價錢,至於買遠啲都得嘅,睇你自己需要
睇你想唔想揸多啲唔同嘅地方,因為你買返主城附近啲城市應該都係揸附近啲路線
呢招都得,咁你不如不斷搭船咪得囉,前提係你司機要夠多先
應該冇啦,聽聞網上面好似有啲profile download
唔改save
唔用係咁quick travel個glitch

基本上係
[member]MP 最近更新左1.37

需要用ETS2 1.37 1.74版 但我又搵唔到佢個補丁係邊DOWNLOAD[member]
新手入坑
想應該買black sea bundle定essentials?
買map booster
包5個map dlc好抵買
新手有幾個問題想問吓
1. 遇到有車禍成條路封左可以點搞,我睇地圖諗住兜落去但係變咗要逆線行返轉頭 ,之後一直都搵唔到位過返隔離線,中間又有鐵頂住鏟唔到過去,之後係咁扣我錢最後re左
2. 冇踩油門,均速行緊嗰陣會變得好靜係咪正常,就連架車行緊既聲都冇,定係我音效度要再較?
3. 接job係隨便所有城市都接得? 我一開始仲以為新job既起點一定要係上個job既終點

Thanks
1.較低隨機道路事件個機率
2.你音效可以較下,正常行緊嘅聲會有,不過均速個引擎聲可能會細聲啲
3.只要係你去過城市就可以搵到以嗰啲城市為起點嘅job
1. 我知可以較低 但如果真係遇到可以點? 一路比人扣住錢咁逆到搵到位過番隔離線?

另外想問下 你地有冇用繁中翻譯mod? 我見隻game中英夾雜 有d冇繁中
可以熄罰款㗎,冇用繁中mod
買咗個二手Driving force GT 玩ETS2
想問巴打個tg仲存唔存在
存在啊
好似冇咩人玩ATS?
連ETS都無咩人玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞