【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
Project Japan 係咪冇得同promods一齊用? 啱啱開新profile試咗 load唔到彈game
係 因為project japan用另一個map profile
果個map profile得佢一個用倒
ok 唔該巴打

有冇巴打知日本車mod 可以邊到dl
g29連棍邊到買平?
靚嘅好似唔多 不過我自己推薦fuso

Google 好似已經有大把
玩mp係咪要同fd用同一個save先可以接一樣既貨黎玩
有幾個方法

簡單嘅:
1. ETS2 Sync Helper
令大家freight market嘅cargo list一模一樣 冇限速
2. World of Trucks External cargo
淨係開咗world of truck帳就用得 限速90

比較複雜:
3. Trucksbook
可以dispatcher件貨比同一virtual truck company嘅人
但要premium account 即係要比錢
4. TS SE Tool之類嘅改save工具
最複雜 但直頭可以customize起點/終點同埋攞咩貨
如果想攞特別貨嘅話(例如Scania Trucks)極度推薦
想玩上面個PROJECT JAPAN, 連GAME都未買
喺STEAM度要點買?洗唔洗買埋D DLC?
唔識揸車想玩貨車係咪無可能

Project Japan要齊Base game+全部5個map dlc

steam一個map booster 就包曬果5個map dlc
唔係其實好多玩開嘅都係冇牌

做緊特價賣$29.9 不妨一試 反正都係一餐飯嘅錢
THX
Essentials組合包係唔係唔需要
睇你個人需要
High power cargo同cabin accessories 都係好嘅dlc來嘅 我自己都推薦買嘅 而且唔貴

但如果係一啲純粹想試下隻game點嘅人 我會建議唔駛咁急買住 試清楚隻game先
到真係覺得鐘意/覺得base game太悶先貨金落dlc度
初入坑
有冇巴打 用個軚盤
回中個陣係咁震,禁start 入menu 又冇嘢
有冇得搞搞佢
我買咗map booster,但係入到game見唔到有japan map
要另外down

有Map booster只係行到呢個mod嘅基本條件
係邊到down萌新一名
想問以往聖誕有冇特價?

想平平地入手
Buy T300RS la
行直線有冇震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞