【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
Down落黎放去mod 個file
開game去mod manager到enable佢
留意放mod個順序 搞掂
唔洗 你隨時放都得

不過隻game會取消你份job同扔你番去一開始揀嘅車庫 因為check到你遊戲內容有改動
你接過份新嘅就得
都正常 因為我都係一時時先會咁
冇事就可以了
揸兩轉就得了 跟住借錢買車 揸下揸下就變左富豪
係ar
Btw 買夠五架開始可以線上買
有咩mod推薦
巴士係mod?
玩過18,一般般
用G29玩感覺好奇怪,賣飛可以熄,但一定要查
見steam有特價
應該點買好,見佢有好多DLC
估唔到仲有post
btw 大家有冇咩私家車既mod好介紹, down過幾隻都快到飛天
想down私家車/貨van練下車
有冇人玩日本地圖
我加唔到個mod
試幾次都話不相容
1. 啱唔啱version?如果係ets 1.38只能用project japan v0.4.2
2. 係咪齊晒6個map DLC
最近個save刪咗啲地圖mod 搞到啲司機stuck住咗喺個job到 好多都搵唔到錢/倒扣錢
想問有冇ching知要點搞 唔想炒哂佢哋再嚟過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞